Hippe meisjeskleding: bobbi ravioli

Het is alweer drie jaar geleden dat ik dit fijne merk heb leren kennen. Toentertijd had mijn oudste dochter het tijdloze jurkje ‘frederique grey’ van bobbi ravioli. Dat het jurkje écht tijdloos is en van uitstekende kwaliteit, bewijst mijn jongste dochter die het jurkje nu draagt. Ideaal als je de kleding zo kunt doorschuiven.

Maar niet alle kleding haalt het een tweede ronde en dus belandt er ook regelmatig iets nieuws in de kledingkast. En bovendien hebben mijn kleine fashionista’s helemaal door wat hippe meisjeskleding is. En daarom moet er tegenwoordig regelmatig geshopt worden.

Ook bobbi ravioli kwam weer op ons pad. Dat het kinderkledingmerk bobbi ravioli nog steeds lekker hip is, hadden mijn meiden meteen al door. Nadat ze zich in de jurkjes gehesen hebben, zijn ze als echte fashionnista’s fotootjes van elkaar gaan maken. Modebloggers in dop noem ik ze tegenwoordig.

modebloggers bobbi ravioli

kindermodeblog bobbi ravioli

Het leuke aan het kinderkledingmerk bobbi ravioli is, dat je lekker kunt mixen en matchen tussen de leggings, jurkjes én applicaties voor de jurkjes. Maar dat mixen en matchen is natuurlijk ook heel gevaarlijk, want bij één legging en één jurkje kan het natuurlijk niet blijven.

Mijn meisjes mixen en matchen met elkaar. Mijn oudste dochter draagt het sterren jurkje ‘Donna’ met de roze legging ‘Merel’. Het jurkje heeft een ceintuurtje die je zowel aan de voorkant als aan de achterzijde vast kunt strikken. En op de borst zit een drukker waar je zelf een drukkerapplicatie op kunt bevestigen. De legging heeft aan de zijkant een oranje band, wat het geheel weer heel stoer maakt.

Mijn jongste dochter matcht helemaal met het roze jurkje ‘Pom’. De oranje band die ook te vinden is op de legging, zie je ook onderaan het jurkje terug, gecombineerd met twee grijze strepen. En de grijze sterren legging ‘Cato’ maakt alles bij elkaar één geheel.

Kortom, wij zijn nog steeds fan van de hippe meisjeskleding van bobbi ravioli en we hopen dat ook nog lang te blijven! Kijk voor de gehele collectie op www.bobbiravioli.nl

bobbi ravioli

applicatie bobbi ravioli

zussen bobbi ravioli

Previous ArticleNext Article