De o-zo-gewilde meisjesshirts met omkeerbare pailletten

Razend populair zijn ze: de t-shirts met de omkeerbare pailletten – lovertjes. Zelfs zo populair dat mijn zoon zich afvroeg waarom er geen jongensvarianten zijn. Bij mijn dochter op school is er zelfs een aai-verbod ingesteld, omdat de jongens plots niet meer van de meisjesbuikjes af konden blijven. Nu mag er alleen nog stiekem geaaid worden en dat laat je natuurlijk alleen maar toe, als je iemand echt heel lief vindt. 

Waarom zijn de omkeerbare pailletten zo populair?

Ik snap het wel. Het glinstert, het geeft een grappig gevoel en het is verrassend! Hoewel je na drie keer aaien weet wat er komen gaat, toch gebeurt er iets magisch. Als je daar dat streepje omhoog doet en dat streepje omlaag… zo krijg je steeds weer andere kunstwerken op je shirt. 

Ondanks dat de shirts met omkeerbare pailletten zo razend populair zijn, is er nog geen overkill van te verkrijgen. De eerste die ik afgelopen najaar tegenkwam, hing bij de Primark. Desigual heeft er een aantal van in haar assortiment en bij de Hema en CoolCat kwamen er ook een aantal voorbij. Daarnaast ving de ZARA de hype op en scoorde ik daar laatst een Mickey Mouse trui met omkeerbare pailletten en een aantal A-merken hebben sporadische een item met de o-zo gewilde omkeerbare pailletten in de collectie. 

De eerste magische pailletten t-shirts

Maar de Cool Cat en Desigual zijn naar mijn idee, correct me if I’m wrong, de koplopers! Vandaar hier de leukste meisjesshirts met omkeerbare pailletten van CoolCat en Desigual.

omkeerbare pailleten

Emoji pailletten

De emoji pailletten afbeeldingen blijven ook het komende seizoen weer populair op de omkeerbare pailletten shirts. Eveneens als de eenhoorn. De shirts van Cool Cat zijn alleen voor de grotere meiden verkrijgbaar, vanaf maat 122/128. Een shirt kost €19,95 en een trui kost €29,95

Persoonlijk vind ik de omkeerbare pailletten shirts van Desigual leuker én vanaf maat 104. Ze stralen gewoon iets meer kwaliteit uit. Maar je betaalt er dan ook wel ietsje meer voor: tussen de €35,95  en de €39,9

Magische pailletten t-shirts bestellen

Een magische pailletten shirt voor je kind bestellen kan heel gemakkelijk online bij één van de volgende webshops:

omkeerbare pailletten t-shirt

 

Goedkope meisjesshirts met omkeerbare pailletten vind je bij C&A – €8,90 / €12,90 Bestellen >>

wrijf shirts magische pailletten

Goedkope meisjesshirts met omkeerbare pailletten bestellen – €6.90 – Bestellen >>

 

CoolCat heeft Emoji wrijf shirts en truien vanaf maat 110!

coolcat omkeerbare pailetten

De nieuwe wrijfshirts van de zomercollectie 2018. CoolCat wrijf shirts bestellen >>

wrijfshirt sale

In de sale: CoolCat wrijf shirts bestellen >>

Emoji truien met omkeerbare pailletten

omkeerbare pailletten truien

omkeerbare pailletten truiOok het merk American Outfitters heeft omkeerbare pailletten in het assortiment. Longsleeve €49,90 – bestellen >>  en sweater €79,90 – bestellen >>

WE omkeerbare pailletten

WE heeft leuke betaalbare kinderkleding met omkeerbare pailletten. De jurk €17,99 – bestellen >> en de longsleeve €17,99 – bestellen >>

magische pailletten desigual

En ook Desigual heeft de komende wintercollectie weer de magische pailletten in z’n assortiment. Bestellen >>

 

c-and-a pailletten emoij

Omkeerbare pailletten emoji t-shirt bestellen bij C&A – €12,90 –  Bestellen >>

omkeerbare pailletten mango

Mango t-shirt omkeerbare pailletten – €12,99 Bestellen >>

 

cars omkeerbare pailletten

Cars meisjesshirt met omkeerbare pailletten – €17,99 Bestellen >>

cars omkeerbare pailletten

Cars meisjesshirt met omkeerbare pailletten – €17,99 Bestellen >>

coolcat omkeerbare pailletten

CoolCat T-shirt met omkeerbare pailletten – €14,99

coolcat omkeerbare

CoolCat T-shirt met omkeerbare pailletten – €17,99

desigual omkeerbare pailletten Omkeerbare pailletten shirts van Desigual – €35,95 Bestellen >>

mango omkeerbare pailletten

Mango t-shirt omkeerbare pailletten – €12,99 Bestellen >>

Een shirt met magische pailletten zie je in de zomercollectie 2017 ook weer veel terug. Echter hebben de meeste kinderkleding merken gekozen voor vaste pailletten. Ook leuk!

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.