Gratis printable: Winter Sudoku voor peuters

kind

In de winter kan het wel eens een uitdaging zijn om je peuter te vermaken. Zeker wanneer je kleintje toe is aan school en zelf ook uitdagingen aan het zoeken is. Om te voorkomen dat je peuter transformeert naar een losgeslagen Godzilla, ga je op zoek naar leuke spelletjes waarmee je je peuter kunt prikkelen. En laten wij jou daar nou heel goed mee kunnen helpen! We hebben namelijk een Winter Sudoku voor peuters gemaakt. Je kunt de Winter Sudoku gratis printen. We hebben een makkelijke variant, een gemiddelde en een moeilijkere Winter Sudoku voor je peuter.

Sudoku regels

Voor degene die niet weten wat de regels van Sudoku zijn, bij deze een korte uitleg. Op deze Winter Sudoku voor peuters zie je zestien vlakken waar vier verschillende dieren op moeten komen. Ik iedere rij en in iedere kolom mag maar één keer hetzelfde diertje voorkomen. Dat wordt puzzelen dus!

kind sudoku

Gratis printable

We hebben dus drie verschillende Winter Sudoku’s voor je peuter gemaakt, die je gratis kunt printen. Op de makkelijke variant staan al een aantal diertjes afgebeeld om je peuter op weg te helpen. Op de gemiddelde variant staan iets minder diertjes afgebeeld en moet je peuter dus iets meer zelf puzzelen. En op de moeilijke variant is het Sudoku blad nog helemaal leeg. Je peuter moet de hele Sudoku zelf in zien te vullen.

Wanneer je op de link klikt, komt de printable in beeld. Deze print je zelf thuis uit. De diertjes die op het knipblad staan afgebeeld, knip je uit.

kind

Veel plezier!


winter
Previous ArticleNext Article