Detective vakantie spel voor onderweg

vakantie spel onderweg

Het is altijd heerlijk om op vakantie te kunnen! Maar of je nu met de auto op vakantie gaat of met het vliegtuig, voordat jullie de vakantiebestemming bereikt hebben, is het vaak nog een lange weg te gaan. Om de reis leuk te houden, hebben we een detective vakantie spel voor onderweg gemaakt!

In dit leuke detective spel gaan je kinderen op zoek naar van wie de achtergebleven koffer is. De kinderen moeten de aanwijzingen volgen en de tips ontrafelen met geheimtaal en geheime codes.

Detective vakantie spel

Het printbare puzzel detective spel is een spel van aanwijzingen en tips met geheimcodes van cijfers, symbolen en kleine puzzeltjes. In dit spel is er dus een koffer achtergebleven. Maar van wie is deze koffer? Er zijn 8 vakantiegangers. Door aanwijzingen en tips te ontrafelen kun je er achter komen van wie de achtergebleven koffer is. De grote vraag is of de kinderen dat kunnen uitvogelen!

vakantie spel voor onderweg

Voorbereidingen

We weten dat op vakantie gaan met je gezin al een behoorlijke organisatie is. Je moet overal aan denken en op heel veel meer werk zit je waarschijnlijk niet te wachten. Daarom hebben we dit spel zo makkelijk mogelijk, zonder al te veel voorbereidingen, gemaakt. De voorbereidingen zijn namelijk heel simpel, je hoeft de printables alleen maar te printen! En de printables met een schaartje, knip je uit. Dit zijn de geheimtaal codes (en kun je voor het mooie plastificeren).

Kinderen hoeven met dit spel niet veel te bewegen of te zoeken naar aanwijzingen. Het gaat er vooral om of ze de geheime codes kunnen ontcijferen en of ze de aanwijzingen goed kunnen volgen. Het is dus een perfect spel voor in de auto of in het vliegtuig.

Hoe lang duurt het spel: ongeveer 30 minuten (afhankelijk van leeftijd en aantal spelers).

Leeftijd: 8+ (Jongere kinderen kunnen spelen met hulp van een volwassene of ouder kind). 

De kinderen mogen het best even moeilijk hebben als ze de aanwijzingen en tips voor het eerst zien. Dat is niet erg! Laat ze even nadenken voordat je ze helpt. Sommige aanwijzingen en tips zijn moeilijker dan andere (en dat is ook de bedoeling). In de uitleg, die je ontvangt bij het detective spel, zijn de geheimcodes uitgelegd. Dus als de kinderen er niet uitkomen, kun je ze een beetje op weg helpen.

Detective vakantie spel printen

Alles wat je nodig hebt om dit detective vakantie spel te printen is een printer, (stevig)printpapier, een schaar en een pen of potlood. Binnen een mum van tijd ben je klaar, en kan het spel gespeeld worden.

Het detective vakantie spel voor onderweg kun je hier bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. De printables ontvang je dan direct in je mailbox.

Bedrag € -

 

detective vakantie spel
spel voor onderweg
Previous ArticleNext Article