Escape room voor onderweg of op de camping!

escape room camping

Escape rooms en escape spellen zijn helemaal hip! Zeker wanneer je ze kunt spelen waar en wanneer jij maar wil. Zoals onderweg wanneer je naar je vakantiebestemming rijdt. Of op de camping tijdens een regenachtige dag. Het enige wat je dan nodig hebt is een escape room spel! En daarvoor ben je hier op het juiste adres!

Escape room voor onderweg

Wij hebben namelijk een escape room voor je in petto die je bijvoorbeeld in de auto kunt spelen. Of je neemt het spel mee naar je vakantiebestemming en speelt deze escape room in je vakantiehuis, caravan of tent.

Deze escape room heeft namelijk helemaal het thema ‘op de camping’.

Escape room voor op de camping

Bij deze escape room voor op de camping (of onderweg naar de camping toe) draait het allemaal om de tente Gerda. Tante Gerda zit vast in het toilethokje! Aan de kinderen de taak om te helpen de code te kraken en tente Gerda te bevrijden! Dit krijgen de kinderen voor elkaar door de puzzels op te lossen en de codes te kraken.

Voor deze escape room moeten de kinderen kunnen lezen en enig rekeninzicht hebben. Vandaar dat de escape room voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar is. Jongere kinderen hebben wat meer begeleiding nodig van een oudere broer of zus of van een volwassene. Maar ook dan is het zeker een leuk spel om samen te spelen.

Je kunt de escape room met 1 tot en met 4 kinderen spelen. Zijn er meer kinderen aanwezig, dan kun je de spelers in groepjes opdelen. Zorg er dan wel voor dat de groepjes een eigen ruimte hebben om de escape room op te kunnen lossen. De kinderen hebben ongeveer drie kwartier tot een uur nodig om de escape room op te lossen. Een perfecte activiteit voor in de auto of tijdens een regenachtige dag dus!

escape room camping

Escape Room printen

Waar je wel even aan moet denken is om de escape room thuis al te bestellen en te printen. Op de camping zou het misschien ook kunnen, maar dat is natuurlijk wel lastiger.

Deze printables kun je hier bestellen. De printables ontvang je dan direct in je mailbox en kun je thuis zelf printen. Je hebt ongeveer een kwartiertje nodig om de escape room voor te bereiden. Je moet natuurlijk alle printables printen. Er zijn een aantal printables die uitgeknipt moeten worden, onder andere de geheimtaalschijf. Als je een lamineer apparaat hebt, kun je de schrijf en bijvoorbeeld deze schijf en de hintkaartjes voor het mooie ook nog lamineren. En dat is alles! De rest is aan de kinderen om de puzzels op te lossen.

Alles wat je nodig hebt is een kleurenprinten, (stevig)printpapier, een schaar, pen of potlood en eventueel een splitpen en grote envelop.

Tussen de printables vind je ook een uitleg en een print met de oplossingen van de puzzels. Pas op dat je deze niet per ongeluk tussen de prints voor de kinderen stopt!

Hieronder kun je de printable voor de Escape Room voor onderweg heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printables direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
escape room onderweg
Previous ArticleNext Article