Speurtocht Rotterdam; toffe bingo met kinderen

speurtocht rotterdam

Ben je op zoek naar een toffe speurtocht in Rotterdam? Dan is deze bingo misschien wat je zoekt!

Wat leuk dat jullie Rotterdam gaan ontdekken! Rotterdam is een stad die niet zo oud lijkt als sommige andere steden in Nederland. Dat komt doordat de stad in de Tweede Wereldoorlog bijna helemaal werd verwoest. Maar gelukkig hebben de mensen van Rotterdam na de oorlog hard gewerkt om de stad weer op te bouwen en er een geweldige plek van te maken.

Nu is Rotterdam een moderne stad met veel hoge gebouwen en mooie plekken om te bezoeken. En als je goed kijkt, kun je nog steeds delen van de oude stad vinden die de geschiedenis van Rotterdam laten zien. Gebruik tijdens je bezoek deze toffe speurtocht bingo door Rotterdam. En terwijl je kleintje speurt naar de bezienswaardigheden die op zijn bingokaart zijn afgebeeld, vertellen we je op de andere printable de leukste weetjes ervan én geven we aan waar je ze ongeveer kunt vinden!

Speurtocht Rotterdam

Familie speurtocht door Rotterdam

Nu zijn er heel wat familie speurtochten die je door Rotterdam kunt doen. Maar er is er geen één zo simpel als onze speurtocht bingo voor kleintjes. Als ik naar mijn eigen kinderen kijk, dan weet ik dat ze helemaal niet zitten te wachten op lappen tekst vol met informatie. Ze willen gewoon lekker speuren naar een bezienswaardigheid of een herkenningspunt. Daar is deze speurtocht Rotterdam in de vorm van een bingo helemaal voor gemaakt.

Speurtocht met een bingokaart

Deze speurtocht doe je door te speuren naar bezienswaardigheden en andere typische dingen die je in Rotterdam kunt vinden. Op de bingokaart staan er negen afgebeeld. Zodra je kleintje één van deze bezienswaardigheden in Rotterdam spot, dan mag hij het afvinken op de bingokaart.

Het fijne aan deze speurtocht door Rotterdam, is dat je het helemaal op je eigen tijd en met je eigen route kunt doen. Jij bepaalt dus zelf de route en wanneer je de bezienswaardigheden bezoekt. Naast de Rotterdam bingokaart, ontvang je ook twee kantjes met de beschrijvingen van de bezienswaardigheden in Rotterdam. Terwijl de kinderen speuren naar de bezienswaardigheden die op zijn bingokaart zijn afgebeeld, lees jij op de beschrijving met de leukste weetjes én waar je de bezienswaardigheden ongeveer kunt vinden. Deze speurtocht bingo is dus leuk voor de hele familie!

Rotterdam bingo printable

Nog een groot voordeel aan deze familiespeurtocht door Rotterdam, is dat het slechts drie a4’tjes zijn die je helemaal zelf kunt uitprinten. Je hoeft dus nergens iets op te halen of in te leveren, na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox. En daarbij kun je de bingokaarten zo vaak printen als je zelf wil. Dus neven, nichten, opa en oma, iedereen kan meedoen aan deze familie speurtocht bingo door Rotterdam.

Hieronder kun je de speurtocht bingo door Rotterdam printable heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Als bonus hebben we er ook een blad met spelletjes bij gedaan voor als je ergens (een kapsalon) gaat eten in Rotterdam.

Wat koop je?

Nog even voor de duidelijkheid. De familie speurtocht bingo printable bestaat uit het volgende:

  • Een bingokaart met bezienswaardigheden voor een speurtocht door Rotterdam (1x A4 formaat)
  • Een leuke beschrijving bij de bezienswaardigheden (2x A4 formaat, kun je dubbelzijdig afdrukken)
  • Bonus: een blad met spelletjes voor als je ergens gaat eten in Rotterdam (1x A4 formaat)
Bedrag € -
Previous ArticleNext Article