Zoek de verschillen printables voor op je bruiloft

kinderen trouwen

Printables zijn leuke en creatieve bladen die kinderen kunnen maken tijdens een bruiloft. Deze activiteiten zijn speciaal ontworpen om kinderen bezig te houden en te vermaken terwijl de volwassenen bezig zijn met de ceremonie of het feest.

Deze activiteiten zijn gerelateerd aan het thema trouwen en bevatten afbeeldingen van een bruid en bruidegom, bloemen, ringen en dat soort symbolen die met een bruiloft te maken hebben. Zo hebben we eerder al een heel knutsel pakket voor peuters gemaakt en natuurlijk is ons doe-boekje een must have geworden voor je bruiloft.

Maar nu hebben we nog meer printables die je kunt gebruiken op je bruiloft om de kinderen te vermaken. We hebben een pakket met I spy printables voor op je bruiloft en een pakket met ‘zoek de verschillen’ printables geheel in trouw-stijl.

Het is leuk om kinderen met printables te vermaken op een bruiloft om verschillende redenen. Ten eerste geven deze activiteiten kinderen iets te doen waardoor ze zich minder snel gaan vervelen. Dit kan voorkomen dat ze onrustig worden en gaan rondrennen of zich zelfs gaan misdragen. En ten tweede zorgt het aanbieden van printables op een bruiloft ervoor dat kinderen zich betrokken voelen bij de festiviteiten.

Kortom, het vermaken van kinderen met printables op een bruiloft is een leuke en educatieve manier om kinderen bezig te houden en betrokken te laten voelen bij het feest. En dus hebben we vier leuke ‘zoek de verschillen’ printables gemaakt voor de kinderen op je bruiloft.

‘Zoek de verschillen’ is een spelletje waarbij je twee afbeeldingen te zien krijgt die op het eerste gezicht op elkaar lijken, maar waarbij er toch een aantal verschillen zijn tussen de twee. In dit geval hebben de afbeeldingen natuurlijk met trouwen te maken. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk alle verschillen te vinden tussen de twee afbeeldingen.

Het mooie van deze printables is dat je ze alleen maar hoeft uit te printen. Daarna kun je ze zo uitdelen tijdens de bruiloft.

Zoek de verschillen printables zelf printen

Hieronder kun je de zoek de verschillen printables voor op je bruiloft heel makkelijk bestellen door te betalen met iDeal of Bancontact. Vervolgens ontvang je de printables in je mailbox en kun je ze zelf uitprinten.

Je ontvangt in dit pakket 4 verschillende zoek de verschillen printables en een oplossingenblad.

Bedrag € -
printables trouwen
Previous ArticleNext Article