10 redenen om Safari Resort Beekse Bergen te boeken

verblijf bij Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen behoort tot één van de leukste vakantieparken in Nederland als je het mij vraagt. Wij hebben ons verblijf zo goed ervaren. Wellicht komt het door het prachtige weer dat we hadden. Of misschien door de complete verzorging van het weekend bij Safari Resort Beekse Bergen. Of het is gewoon met recht een fantastisch vakantiepark en is het voor iedereen een bijzondere ervaring. Mocht je twijfelen om een vakantie bij Safari Resort Beekse Bergen te boeken, dan geef ik je hier 10 redenen om het wel te doen. 

Safari in Nederland

Een safari in Afrika klinkt fantastisch! Maar zie jij jezelf al uren turen over lege savannes, in de hoop iets te spotten? De kinderen zijn er waarschijnlijk na 10 minuten al klaar mee. En daar heb je dan je hele spaarrekening voor leeg getrokken. Nee, met kleine kinderen kun je beter eerst op safari gaan bij Safari Resort Beekse Bergen. Gegarandeerd dat je de dieren spot, zelfs van heel dichtbij. En ondertussen kunnen jullie rustig op het terras een drankje doen. Een betere Safari kan ik me niet indenken.

Het is een uniek vakantiepark

Nergens in Nederland kun je wakker worden en ontbijten met uitzicht over de Savanne. Misschien komt een giraffe je wel even groeten. Safari Resort Beekse Bergen is een uniek park in Nederland en daarom zeer geschikt voor een bijzonder weekendje weg.

Safari Resort Beekse Bergen review

Wakker worden aan de Savanne

Terwijl jij wakker wordt, komen de dieren ook langzaamaan op gang. Het is fantastisch hoe de dieren om de beurt zich verspreiden over de Savanne. Bij mooi weer doe je dit onder het genot van een bakkie koffie heerlijk op je eigen terras. En bij minder mooi weer doe je dit vanuit je lodge. De lodge heeft namelijk een woonkamer gericht op de Savanne.

De kinderen hebben het er nog steeds over

Het is ruim anderhalf jaar geleden dat wij verbleven bij Safari Resort Beekse Bergen, maar de kinderen hebben het er nog steeds over. Over de dieren op de Savanne, maar ook over de Rangers Robin en Renee. Ze hebben zoveel lol met het animatieteam gehad en dat komt echt niet vaak voor met mijn kinderen.

Toegang tot het dierenpark

Wanneer je bij  Safari Resort Beekse Bergen verblijft heb je ook onbeperkt toegang tot hier dierenpark. Wat een aanrader is, is om de vroege vogel tocht door het dierenpark te doen. Nog voordat het park open gaat, wandel je met een Ranger door het dierenpark. En dit is een prachtig moment, omdat de meeste dieren in het dierenpark in de ochtend het meest actief zijn.

Safari Resort Beekse Bergen speelland

Toegang tot Speelland

Wanneer je bij Safari Resort Beekse Bergen verblijft, heb je ook toegang tot Speelland. In Speelland vind je verschillende attracties zoals springkussens, trapautootjes op verkeerspleinen, glijbanen die uitkomen in een waterbassin en een kartbaan. Speelland is voor de afwisseling prima vermaak.

Zwembad bij Safari Resort Beekse Bergen

Bij Safari Resort Beekse Bergen is er nog meer vermaak dan het dierenpark Beekse Bergen en Speelland. Op het resort is er ook een zwembad, een bowlingbaan en een indoor speeltuin met een animatieprogramma. Vervelen is er gewoon echt niet bij tijdens een verblijf bij Safari Resort Beekse Bergen.

Family time

Zoals ik al schreef, Safari Resort Beekse Bergen is een uniek vakantiepark en daarom uitstekend om met familie te bezoeken. Even samen weg en iets unieks beleven.

Safari Resort Beekse Bergen met familie

Korting voor Safari Resort Beekse Bergen

Een goede reden om nu alvast je vakantie naar Safari Resort Beekse Bergen te boeken, is de cadeaukorting. In de gehele maand december geven ze tot 25% korting op een verblijf in 2022 op één van de Vakantieparken. De korting geldt op alle accommodatietypen en dus zowel Safari Resort Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen als Vakantiepark Dierenbos. Zonde om die korting te laten liggen!

Onze Safari Resort Beekse Bergen review

Heb ik je nóg niet helemaal overtuigd om een verblijf bij  te boeken, lees dan onze Safari Resort Beekse Bergen review nog maar eens door. Daarin vertel ik je ook welke huisjes het mooiste aan de Savanne liggen en heb ik nog een tip die je moet ervaren, namelijk de Gamedrive.

Kijk hier voor tarieven en beschikbaarheid.

Previous ArticleNext Article