Cadeautje voor een zevenjarig meisje

zevenjarige

Geen kleuter meer, maar nog wel volop willen spelen! Een cadeautje voor een zevenjarig meisje uitzoeken valt nog niet mee. Want veel speelgoed zal al snel te kinderachtig gevonden worden. En dat terwijl een meisje van zeven toch nog echt gewoon een kind is. Cadeautjes van Woezel en Pip of Nijntje hoef je nu niet meer mee aan te komen, maar knuffeltjes zijn altijd nog meer dan welkom. En voor een prinsessenfeestje voelt de zevenjarige meid zich misschien ook iets te groot. Maar Walt Disney daarentegen kan zeker nog wel. Kortom, het kopen van een cadeautje voor een meisje van zeven valt niet mee. Daarom help ik je een beetje op weg door de favorieten cadeaus van mijn zevenjarige op een rij te zetten. 

Disney prinsessen, Style serie

Geen ‘gewone’ Disney prinsessen pop, maar een super stijlvolle Disney prinsessen pop. Een prinsessen pop van de Style serie kun je een zevenjarige wel cadeau geven! Ariël, Belle en Mulan zijn helemaal fashionable gekleed, alsof ze net van de catwalk gestapt zijn. Zelfs volwassenen Disney fans worden hier blij van.

cadeau meisje 7 jaar

De Style pop Ariël draagt een blauwzijden bustier waar met de hand kleine zeeschelpjes op genaaid zijn. Belle draagt een creatie in bordeauxrood en goud. Zelf hebben we de Disney Style pop Mulan in huis. Zij draagt een mouwloze, transparante avondjurk met korte underdress. Een zevenjarige kan helemaal zelfstandig met deze poppen spelen, zonder dat er een arm af getrokken wordt. En ook de pumps kan zij zelf aan en uit trekken.

Ariel €29,95
Belle €29,95
Mulan €30,95

>> Win een Mulan pop uit de Disney Style serie. Kijk onderaan deze blog wat je ervoor moet doen!

FurReal Walkalots

Inmiddels kent iedereen de interactieve dierenvriendjes van FurReal wel toch? Je zou misschien denken, is dit niet meer een cadeautip voor een 2 -3 jarige? Maar ook oudere kinderen zijn er dol op! Van verschillende schattige pups tot een papegaai die maar door blijft ratelen. Bij elk beestje van FurReal zal een zevenjarige reageren met ‘aahh ZO CUTE!’. De nieuwste verzamelhype onder de FurReal vriendjes zijn de ‘Walkalots’.

walkalots

Mijn zevenjarige dochter is helemaal dol met haar twee Walkalots, een hondje en een konijn. En Grooming Salon, wat het extra leuk maakt om met de Walkalots van FurReal te spelen. Met de Grooming Salon kun je de beestjes namelijk wassen en föhnen, het is net echt doordat de föhn en kraan geluid maken. Maar het belangrijkste is natuurlijk het uitlaten, ze heten niet voor niets Walkalots! Dat kan heel gemakkelijk, bij elke Walkalots zit namelijk een uitlaatstokje. Je kunt er maximaal drie tegelijk uitlaten. Echt een cadeautip! Aldus mijn eigen zevenjarige.

De Walkalots Lil’ Wags kosten €9,74 en zijn snel uitverkocht! Kijk hier voor meer info

L.O.L. Surprise

Waar je bij een zevenjarig meisje dus niet met een prinsessenfeestje hoeft aan te komen, mag je wel een L.O.L feestje organiseren. Graag zelfs! Want L.O.L. Surprise is helemaal tof! Meisjes van zeven houden van verzamelen, poppetjes. prulletjes, noem maar op. Een goed cadeautje zou een L.O.L. bal met een poppetje erin zijn. Het heet L.O.L Surprise omdat je niet weet welk poppetje je cadeau geeft. Dat is dus de verrassing. En de bedoeling is om alle poppetjes te verzamelen. Inmiddels is er een hele L.O.L. collectie op de markt, dus mocht de zevenjarige meid al genoeg L.O.L ballen hebben, dan kun je een cadeautje zoals een vriendenboekje of een knutselpakketje van L.O.L geven. En als je echt wil uitpakken, dan is de camper écht heel tof! Of L.O.L. Surprise monopoly, deze viel ook goed in de smaak bij mijn zevenjarige.

LOL Surprise Monopoly

Knutselen en freubelen, maar vooral slijm!

Slijm maken, dat is toch wel echt één van de grootste wensen van mijn zevenjarige. Ik probeer angstvallig de boot af te houden, de gruwel! Maar ja, ik heb niet in de hand wat een ander voor cadeautjes geeft. Naast het maken van slijm, willen zevenjarige meisjes ook altijd graag knutselen. Dus een knutselpakket kopen en cadeau geven is een prima alternatief voor slijm.

LEGO en Playmobil

Met LEGO en Playmobil weet je eigenlijk altijd wel dat je goed zit betreft het geven van een cadeautje. Die pakketjes LEGO Friends en Playmobil zien er voor alle zevenjarig meisjes aantrekkelijk uit, zelfs als ze niet zo van het bouwen of van het spelen met LEGO of Playmobil zijn.

cadeau meisje 7 jaar

Dit zijn leuke pakketjes voor een zevenjarig meisje. LEGO Friends Vriendschapshuis – 41340, LEGO – LEGO Friends Heartlake City Resort – 41347, LEGOLEGO Friends Mia’s Camper – 41339, LEGOPLAYMOBIL Familiewagen met parkeerplaats – 940…PLAYMOBIL Mijn Koffiehuis – 70015, PLAYMOBILPLAYMOBIL Mijn huis – 70014, PLAYMOBIL

Een leuk spel

Naast speelgoed is een leuk spel ook een mooi cadeau. Dit zijn leuke spelletjes voor een zevenjarige.

spelletjes zevenjarige cadeau

Regenwormen. Een leuk dobbelspel waarbij kinderen spelenderwijs oefenen met hoofdrekenen. Maar ook een beetje geluk en tactiek hoort bij dit spelletje. Daarbij duurt het spelen van het spel niet te lang. Kortom, een heel leuk cadeautje om te geven.

Stef Stuntpiloot is ook een perfect spelletje! Leuk voor alle leeftijden, maar perfect voor een zevenjarige. Iedereen heeft zijn eigen kippenhok die je moet beschermen. Stef vliegt steeds langs een kippenhok en wanneer hij met zijn stuiterende stuntvliegtuig alle kippen heeft geraakt, dan ben je af. Maar weet je op tijd op de arm te drukken, zodat Stef weer omhoog vliegt en je kippen mist, dan heb je je kippen gered.

En de laatste cadeautip is het reactiespel Halli Galli. Alles wat je moet kunnen voor dit spel is tot vijf tellen én snel reageren. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Zijn je kaarten op, dan ben je af.

>> Winnen!
Zoals beloofd is dan hier de winactie voor een Mulan pop uit de Disney Style serie. Wij mogen er één weggeven, een mooi cadeau toch? Het enige wat je ervoor moet doen is een reactie achterlaten op Facebook en je maakt automatisch kans.


cadeautje meisje zevenjarig

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock / Dmytro Zinkevych

Previous ArticleNext Article