Een L.O.L. kinderfeestje organiseren doe je zo!

Oké, voordat ik uitgebreid begin te vertellen over hoe je een L.O.L. Surprise kinderfeestje kan organiseren, zal ik je eerst even uitleggen wat het precies is. Want ik kan me zo voorstellen dat je als ouder werkelijk geen idee hebt waar je dochter het nu weer over heeft. Een beknopte uitleg kan geen kwaad. Nou, L.O.L Surprise is al een tijdje op de markt. Het begon met L.O.L. ballen met poppetjes erin. Het Surprise gedeelte zat hem in het feit dat je werkelijk geen idee hebt welk poppetje in de bal zit. De lol zit ‘em dus echt in het uitpakken en de spanning van ‘welk L.O.L. poppetje zit er deze keer in de bal? Dit bleek zo een gigantisch succes, dat er inmiddels een hele L.O.L. collectie op de markt is. Inclusief L.O.L. Surprise feestartikelen voor een compleet kinderfeestje.

Goed, nu je een beetje weet wat L.O.L. precies inhoudt, heb ik meteen een de eerste cruciale tip wanneer je begint met het organiseren van een L.O.L. Surprise kinderfeestje. Bewaar vanaf nu alle L.O.L verpakkingen, de logo’s en de afbeeldingen van de poppetjes komen bij het decoreren van het kinderfeestje goed van pas.

Een L.O.L. Surprise uitnodiging

We beginnen natuurlijk met de uitnodiging voor het kinderfeestje. Want zonder gasten, geen L.O.L. feestje! Degene die het zich er makkelijk vanaf willen brengen, kopen een kant en klare L.O.L. uitnodiging in de winkel. Of je bestelt de uitnodigingen hier.

Mocht je nou wel meteen in de creatieve flow zitten, dan kun je natuurlijk met je bewaarde logo’s en afbeeldingen van de verpakkingen, unieke L.O.L. uitnodigingen maken. Of beter nog, laat je kind de uitnodigingen in elkaar knutselen! Het is tenslotte haar feestje wat je aan het organiseren bent.

En dan heb je natuurlijk nog de optie om L.O.L. uitnodigingen te maken op de computer. Via Pinterest kun je zo kant en klare printables vinden om te printen. Maar heel ingewikkeld is het niet om een persoonlijke uitnodiging te maken. Het is even knippen en plakken, maar dan op de computer. Hier een voorbeeld die zo gemaakt is.

L.O.L. Surprise feestartikelen

Het volgende wat ook niet zo heel moeilijk is om te organiseren, zijn de L.O.L. feestartikelen. Er zijn namelijk complete feestpakketten in het L.O.L thema te koop. Met zo’n feestpakket maak je jezelf het lekker makkelijk en heb je een prima basis voor een L.O.L. feestje.

Dit is een een pakket met de volgende L.O.L feestartikelen: een slinger, hangende sterren en hartvormige decoratiestukken.
Uiteraard zijn de bekers, bordjes, servetten en een tafelkleed in het L.O.L thema ook niet te missen.En de decoratie is pas compleet met een echte L.O.L. pinata!

Verder kun je de locatie versieren met eigen gemaakte feestartikelen. Denk aan pastelkleurige crêpepapier slingers, licht blauw en roze. Je knipt het crêpepapier in stroken en zo krijg je slingers. En natuurlijk pastel kleurige ballonnen in licht roze en mintgroen. Ballonnen in alle soorten, maten en kleuren vind je hier >>.

LOL feest decoratie

Traktatie voor een L.O.L. Surprise themafeestje

Het thema L.O.L. Surprise is zo zoet, dat het glazuur van je tanden springt wanneer je eraan denkt. Ik kan ook voornamelijk alleen maar zoete traktaties bedenken bij dit thema. Denk aan spekjes en donuts.

Wat ik ook veel voorbij zie komen, is popcorn in een zakje. Deze kun je dan weer leuk afsluiten met een L.O.L. kaartje.

En het maken van een L.O.L surprise taart zou ik overlaten aan de professionals…

Kortom, de traktaties voor een L.O.L. feestje zijn vooral heel zoet, maar ach, op een feestje moet dat kunnen toch!?

Spelletjes voor een L.O.L. Surprise feestje

Dan is de grote vraag nog, wat ga je doen tijdens een L.O.L Surprise feestje? Mocht het nou lukken om dit thema geheim te houden voor de jarige, dan is een ‘surprise moment’ erg leuk! Dus terwijl de jarige nietsvermoedend binnen komt, zijn alle gasten verstopt en roepen bij binnenkomst uitbundig SURPRISE! Hartstikke leuk, maar ja daar ben je niet de hele middag mee bezig.

Wat je kunt doen tijdens een L.O.L. kinderfeestje:

L.O.L. bingo, dit spel is heel gemakkelijk zelf te maken. Het leukste is om de prijzen die de kinderen kunnen winnen ook in het L.O.L thema te doen.

L.O.L. memory, print het bovenstaande blad dubbel uit en je hebt L.O.L memory.

L.O.L. thema knutselen en kleurplaten, je kunt op zoek gaan naar leuke kleurplaten van verschillende L.O.L poppetjes. Kleuren is vaak even een rust momentje tijdens een kinderfeestje. Maar je kunt er ook een knutselactiviteit van maken. Voeg dan bijvoorbeeld glitters, strikjes en ander creatief materiaal toe.

Speurtocht met opdrachtjes, dit kun je bij slecht weer gewoon thuis organiseren. Bij mooi weer kun je buiten een speurtocht opzetten. Een speurtocht voor jonge kinderen kun je denken aan een fotospeurtocht waarbij de L.O.L. poppetjes de kinderen de weg wijzen. Bij wat oudere kinderen kun je de kinderen wat opdrachtjes laten uitvoeren. Houd het simpel, dat is vaak de sleutel tot een succesvolle speurtocht.

Er zijn ideeën genoeg voor het organiseren van een L.O.L. Surprise kinderfeestje!

L.O.L. Surprise, de nieuwste cadeautjes

Mocht je nou uitgenodigd zijn voor een L.O.L. feestje en je nog afvragen wat je cadeau moet geven… dan kan ik je vast helpen met het volgende lijstje.

LOL Surprise speelgoed cadeau

Het nieuwste L.O.L. Surprise is de 2-in-1 Glamper. Mocht de jarige van een spelletje houden, dan is L.O.L. monoly een top cadeau! Met een vriendenboekje kun je ook altijd wel op een kinderfeestje aankomen, zeker wanneer deze in het L.O.L. Surprise thema is. Leuke knutselpakketjes van het merk SES in L.O.L. thema zijn ook perfect om te geven op een kinderfeestje. Ook nieuw van L.O.L. Surprise is #Hairgoals de makeover serie.

Kijk hier voor meer informatie over de prijzen en het hele L.O.L. Surprise assortiment >>


lol kinderfeestje

Afbeelding: Lenscap Photography / Shutterstock

Previous ArticleNext Article