3x Nintendo Switch spellen om samen te spelen tijdens de kerstvakantie

nintendo spelcomputer

De kerstvakantie is het ideale moment om de Nintendo Switch er weer bij te pakken! Bij ons thuis is de Nintendo namelijk echt dé spelcomputer waar samen gezelschapspelletjes op gespeeld worden. Soms gaat het om samen werken en soms gaat het erom wie de snelste, slimste of  het meest behendigste is. Met deze Nintendo Switch spellen kom je samen de kerstvakantie wel weer door! 

Big Brain Academy: Knappe koppen

kerstvakantie

Gamen niet goed voor je brein? Met dit spel voor de Nintendo Switch zet je zelfs je brein aan het werk! Big Brain Academy: Knappe koppen is een multiplayer partygame waar je de vaardigheden en snelheid van je hersenen traint. Aangezien de kinderen nu een week langer kerstvakantie hebben, kan een beetje extra training van de hersenen geen kwaad. Een aantal verschillende brein-prikkelende activiteiten kun je spelen in vijf categorieën; Visie, Geheugen, Analyse, Rekenen en Inzicht. Voordat je het spel in party-stand zet, kun je eerst oefenen en je kunt zelfs een examen afleggen. En in de party-stand kun je met twee tot vier spelers brein-tegen-brein voor punten strijden, door activiteiten zo snel mogelijk te voltooien.

Bestel Big Brain Academy: Knappe koppen bij Bol.com >>

Mario Party Superstars

Mario blijft onze favoriet van Nintendo en omdat we in de kerstvakantie graag samen willen spelen, is Mario Party Superstars hét spel voor op de Nintendo Switch. Mario Party Superstars heeft een klassieke verzameling met spelborden uit de Mario Party-games die verschenen voor de Nintendo 64 en 100 minigames uit de hele Mario Party-serie. In het spel Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch zijn de borden opnieuw ontworpen en hebben elk hun eigen, unieke evenementen. Zo is er in de game een Minigame-berg met zeven spelvarianten: losse games, het coöperatieve dubbelspel, drie tegen een, sporten en puzzels, overlevingsstrijd, muntenstrijd en uitdaging van de dag. Dit spel kun je samen met je broertjes en zusje op de bank spelen, of met je vrienden online in de multiplayerstand.

Bestel Mario Party Superstars bij Coolblue >>

Just Dance 2022

nintendo switch

Dit spel is dé manier om de kinderen van de bank af te krijgen tijdens de kerstvakantie! Just Dance is natuurlijk het ultieme dansspel dat je samen met vrienden en familie kan spelen. Bank naar achter, salontafel aan de kant en dansen maar! Het is ook dé manier om fit te blijven en het kerstdiner er weer af te zweten, want zweten zul je! De nieuwe Just Dance 2022 verscheen afgelopen 4 november en heeft meer dan 40 nieuwe nummers waar je op kan dansen. De nummers zijn een combinatie van monsterhits zoals ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello en ‘Love Story’ van Taylor Swift.

Bestel Just Dance 2022 bij Bol.com >>

Winnen Just Dance 2022

In samenwerking met Ubisoft geven we 2x een Just Dance 2022 weg! Voor de Nintendo Switch, de PlayStation of voor de Xbox, jij mag kiezen! Hoe je mee kunt doen? Volg Voormijnkleintje.nl op Instagram en laat een reactie achter onder de post. Tijdens de kerstdagen verloten we de prijzen.

Previous ArticleNext Article