Winactie: warme newborn babylaarsjes!

Wat zijn ze fijn, deze babylaarsjes! Ik kan het uit eigen ervaring zeggen. Ze zijn stoer, warm en het belangrijkste nog, ze gaan niet uit. Ja oke, als jij ze aan en uittrekt lukt dat wel, maar deze laarsjes gaan niet vanzelf uit.

En we geven deze week 3 paar (maat S) weg voor je newborn, of de newborn van je vriendin, zus, nicht, buurvrouw…

Wat moet je doen? Op het winformulier laat je je gegevens achter en welke kleur laarsjes je graag wilt ontvangen. En volgende week maken we de winnaars bekend!

babylaarsjes

De verschillende kleuren van deze laarsjes vind je hier. En je kunt daar ook de maten M en L bestellen voor een mooi sale-prijsje.

Previous ArticleNext Article

17 Comments

  1. Ik vind de Raffy-stone laarsjes erg leuk. En die kunnen zowel voor een jongen als een meisje, dus als wij een tweede krijgen altijd geschikt!

  2. Die zijn super, even Tim zijn voetjes op gemeten en een S is de goede maat. De Raffi zilver of bruine zou ik graag voor hem willen winnen.

  3. Voor ons derde kindje Sepp omdat hij zichzelf slecht op temp kan houden en met deze slofjes moet het wel beter gaan! Kleur maakt niet uit als ik ze maar win

  4. Raffi- Navy is voor Rint helemaal oké, ik hoop dat ik ze voor hem mag winnen!

  5. De Raffi Navy zouden Basje schitterend staan. Hij begint in de box al te trappelen van plezier, als ik hem vertel dat ik mijn best doe die voor hem te winnen!