3x upcoming trends in geboortekaartjes

geboorte baby

Wanneer je op zoek bent naar de opkomende trends in geboortekaartjes, dan ben je hier op het juiste adres! Trends komen en gaan, zo ook bij geboortekaartjes. Maar bij geboortekaartjes speelt naast trends ook persoonlijke smaak een grote rol. En ik weet, over smaak valt niet te twisten, dus ik zal je ook niet gaan vermoeien met mijn persoonlijke smaak. Maar ik kan je wel inspireren met geboortekaartjes trends die nu helemaal booming zijn! Hopelijk helpt het in je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje voor jouw newborn! 

1. Luxe uitstraling

Als nieuwbakken ouders iets willen uitstralen met een geboortekaartje, dan is het wel luxe! Deze trend zien we al een tijdje, maar die luxe uitstraling wordt steeds verder overtroffen.

Geboortekaartjes op hout

Zo zijn de geboortekaartjes op hout helemaal upcoming. Een geboortekaartje op hout heeft een luxe uitstraling doordat het uniek is en daardoor heel erg opvalt. De geboortekaartjes van hout worden gedrukt op een plankje van écht berkenhout. Naast dat het luxe uitstraalt, straalt het ook rust uit. Dat komt omdat het een natuurproduct is. Een prachtige manier om de geboorte van je kleintje aan te kondigen.

Geboortekaartjes met foliedruk

Foliedruk is iets wat nu echt volop de trend is. Of je nu kiest voor goudfolie, koperfolie, roségoudfolie, zilverfolie of zwart folie, het glimmende laagje op het geboortekaartje heeft een heel mooi en vooral hele luxe uitstraling. Een mooie trend die je kunt gebruiken bij foliedruk is aquarel. Maar ook de trend om de maan, de planeten en de sterren te gebruiken op het geboortekaartje, past heel goed bij foliedruk.

Luxer kun je het niet krijgen. Een geboortekaartje op echt velours heeft natuurlijk de ultieme uitstraling van luxe. Alsof je met je blote voeten op een peperduur tapijtje stapt, dat gevoel geeft het een beetje. De geboortekaartjes van velours worden ook foliedruk gebruikt. Zo zijn de afbeeldingen en de letters van folie.

2. Originele vormen

Geen standaard vierkant of rechthoekig geboortekaartje, maar een kaartje met een originele vorm. Ook dat is een trend die aan het opkomen is. Dus er staat geen regenboog op het geboortekaartje afgedrukt, nee het geboortekaartje is een regenboog! Maar we zien ook veel dierenkoppen terug, een leeuw, een hert, een konijn of een beertje.

3. Vintage geboortekaartjes

Geboortekaartjes die lijken alsof ze uit 1970 en 1980 komen, zijn helemaal hot! Vooral de kaartjes met de welbekende poëziealbum plaatjes als leidraad. Een baby’tje met bolle wangetjes in een mandje, diertjes eromheen en niet te vergeten een hertje wat een behoorlijke look-a-like van Bambi is. Deze vintage geboortekaartjes zijn ware kunstwerkjes om te zien.

Previous ArticleNext Article