Originele geboortekaartjes

Telkens wanneer ik een geboortekaartje ontvang, maakt mijn hart een vreugdesprongetje. Wat geweldig, een nieuw leven een nieuw wonder. Ik verbaas me ook telkens weer over de originaliteit van de geboortekaartjes, steeds weer weten kersverse ouders mij te verrassen met een bijzondere aankondiging van het nieuwe leventje.

drukland-geboortekaart

Inmiddels heb ik al van alles voorbij zien komen. Een geboortekaartje in de vorm van een rompertje met een lieve tekst. Een geboortekaartje dat aanzet tot actie, zoals een puzzeltje en ook houten geboortekaartjes zie ik steeds vaker langskomen. 

De tijd van bladeren langs verschillende klassieke geboortekaartjes door een groot boek bij de drukker is allang voorbij. Een geboortekaartje bestel je tegenwoordig gewoon online. En online zijn er vele ontwerpers te vinden die je kunnen voorzien van een mooi en origineel geboortekaartje. Maar wil je werkelijk origineel zijn, dan zul je toch echt zelf moeten gaan ontwerpen.

Een origineel geboortekaartje zelf maken

Je hoeft geen professioneel designer te zijn om het geboortekaartje van jouw kleintje zelf te maken. Met een leuke tekst een persoonlijk plaatje of een prachtige foto van je newborn heb je al een heel persoonlijk en dus origineel geboortekaartje. Bij Drukland kun je je zelf ontworpen geboortekaartje uploaden en goedkoop laten drukken.

Previous ArticleNext Article