Samen leren over dieren met je kind 

leerzame app

We willen natuurlijk allemaal dat onze kinderen niet constant met hun neus in de telefoon zitten. Maar soms is het ook leuk om samen met je kind wat te doen op de telefoon. Gelukkig zijn er een heleboel apps te downloaden die leuk en nuttig zijn. Even genieten van de tijd voor jezelf en je kind? Met eSIM zet je makkelijk je zakelijke telefoon even uit en ben je verzekerd van een betrouwbaar netwerk. 

Welke apps zijn leuk om te downloaden?

Wil je naast online ook nog eens creatief bezig zijn? Dan is Foldify Zoo een leuke app om te downloaden. Bij deze app leer je iets over allerlei dieren en je kunt na het uitprinten van een model je favoriete dier in elkaar knutselen..

Ook in de buitenlucht kun je online bezig zijn met je kind. Je hoeft niet binnen te blijven. Je kunt met Perfect Earth Animals lekker de gezonde buitenlucht in. Met deze app ga je samen de natuur in op zoek naar virtuele dierenkaarten. Een soort Pokémon GO, maar dan leerzaam.

Heeft jouw kindje als droom om later dierenarts te worden? Dan is Toca Pet Doctor een hele leuke app. Met deze app is het de bedoeling dat je zorgt voor 15 zieke en gewonde dieren. Met simpele hulpmiddelen verzorg je de dieren en maak je ze weer beter. Zo maken ze op een leuke manier kennis met het verzorgen van dieren.

Animal World – Animal Sounds mag niet ontbreken in dit lijstje. De app is bedoeld voor de jongere kinderen. Met deze app leren ze verschillende omgevingen kennen waar dieren leven en leren ze leuke feitjes over de dieren. Misschien leer je er zelf ook nog iets van!

Veilig gebruik van de telefoon

Het is natuurlijk ontzettend leuk om samen met je kind apps te spelen op de telefoon. Maar vaak spelen kinderen ook zelf en downloaden ze nieuwe spelletjes zonder dat jij dat weet. Er zijn een heleboel manieren om toch een beetje grip te krijgen op wat je kind doet op zijn of haar telefoon.

Ook kunnen de belkosten flink in de papieren lopen als je dit niet goed in de gaten houdt. Met Sim Only onbeperkt bellen by Simyo heb je dit probleem niet. Onbeperkt bellen is namelijk ook echt onbeperkt bellen bij dit abonnement. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je kind weer eens uren aan het bellen is met een vriend of vriendin.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Simyo

Previous ArticleNext Article