Primeur: Kate is bevallen van een meisje

Totaal onverwachts is de Engelse Royal Kate Middleton gisterochtend bevallen van een dochter. Nu zijn William en Kate in het bezit van, hoe toepasselijk, een koningspaar.

Afgelopen september werd bekend gemaakt dat prinsje George een broertje of zusje zou krijgen en daarna hebben we, naast de berichten over ochtendmisselijkheid, pooltjes over het geslacht en gissen naar de naam, vrijwel niks meer vernomen van de zwangerschap.

Nu is het nog even afwachten of de twee verse ouders de nieuwe Royal baby Diana, Charlotte of Victoria zullen noemen. Maar daar zal ook niet zoveel heisa van gemaakt worden, want ‘What’s in a name?’

Alle gekheid op een stokkie natuurlijk. Mijn Twitter en Facebook tijdlijn stonden en staan nog steeds vol met de pas bevallen Kate die eruit ziet alsof ze net terugkomt van een dagje sauna. Ik vraag me af hoe ze dat voor elkaar krijgt, zo zie ik er op een date-avond nog geeneens uit. Ja ik snap dat ze hordes van de beste stylistes achter zich heeft staan, maar mijn uitgepuilde ogen alleen al hadden zelfs de beste stylistes niet weg kunnen werken.

En dan op je pumps, mét je baby op je arm, van het trappetje af paraderen alsof je de modeshow van Dior aan het lopen bent. Echt, ik had haar zo graag een paar bevroren maandverbandjes en een pyjamabroek toegeworpen en gezegd, doe NORMAAL! Maar, nee ze is een Royal, part of the job.

De poppenkast is voorbij en ik hoop met heel mijn hart dat ze kan genieten van haar newborn. In een fijne joggingbroek. En dan maken wij ons in de tussentijd nog even druk om de naam.

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Je haalt mij de woorden uit de mond met deze Blog. Ik vraag mij ook altijd af hoe dergelijke dames dit doen. Lijkt mij niet echt comfortabel om zo kort na je bevalling alweer op hakken te lopen.

  2. Diep respect, maar ik zou totaal niet willen ruilen met deze vr-ouw (au!)!

  3. Spijker op de kop dit artikel! Laten we idd hopen dat ze normaal kraamt nu. Gaar en verslonsd in bed met baby en lektieten.