Het is een meisje! Babyshower ideeën én printables

babyshower meisje

Ben jij bezig met het organiseren van een onvergetelijke babyshower voor een prachtig meisje? Dan hebben we hier toffe ideeën én leuke printables voor je. Want het moment waarop we een nieuw leven verwelkomen, is altijd zo speciaal en vol vreugde, dat het een bijzondere babyshower verdient.

Dus of je nu een vriendin, zus of collega bent van iemand die binnenkort een baby meisje verwacht, deze ideeën en printables heb je nodig. Want hier zijn alle ingrediënten voor een babyshower voor een meisje! Het wordt sowieso een fantastische herinnering voor de aanstaande moeder en al haar dierbaren.

Meisjes bingo voor de babyshower

Bingo is het spel dat iedereen mee kan doen en plezier kan hebben, ongeacht leeftijd of achtergrond. Simpelweg omdat bingo een klassiek spel dat gemakkelijk te begrijpen is. Iedereen ontvangt een bingokaart en één iemand trekt om de beurt een symbool. Alle spelers kijken of ze hetzelfde symbool op hun bingokaart zien. Wie als eerste haar kaart vol heeft, heeft bingo. Zo simpel is het! Tijdens een babyshower kan het spelen van bingo een geweldige manier zijn om gasten met elkaar te verbinden en interactie te stimuleren.

Deze printable voor een bingo tijdens een babyshower is speciaal ontworpen voor iemand die in verwachting is van een meisje. Deze speciale bingokaarten hebben voornamelijk roze afbeeldingen.

Je kunt verschillende activiteiten aan het spel verbinden, zoals het uitpakken van cadeaus of het uitdelen van iet lekkers. Het spel is een leuke afwisseling tijdens een babyshower. Het zorgt ervoor dat iedereen betrokken blijft, dus pak de bingokaarten erbij en laat het bingoavontuur beginnen!

babyshower bingo meisje

Babyshower spelletjes voor een meisje


Babyshower spelletjes voegen altijd een extra dosis plezier toe aan de babyshower. Voor een meisje zijn er talloze creatieve spelletjes te bedenken. Naast de babyshower bingo hebben we ook nog drie leuke printables voor een babyshower voor een meisje. De twee populaire spelletjes ‘Wat kost het?’ en ‘Babynamen raden’ én een printable waar alle gasten hun voorspellingen voor het baby meisje kunnen opschrijven.

‘Wat kost het?’ is een leuk spel dat de gasten uitdaagt om de kosten van babygerelateerde items te raden. Geef iedereen een eigen printable en laat iedereen raden wat de artikelen kosten. De persoon met de meeste juiste antwoorden, wint natuurlijk het spel. Het is niet alleen een leuke manier om de kennis van de gasten over babyproducten te testen, maar het kan ook nuttig zijn voor de aanstaande moeder!

‘Babynamen raden’ is een leuk spel waarbij de gasten proberen te raden welke naam de aanstaande ouders hebben gekozen voor hun toekomstige dochter. Op de printable komen alle letters van het alfabet voor, voor welke voorletter hebben de papa en mama in spe gekozen? En welke naam? Dit is tijdens de babyshower voor een meisje vooral leuk voor de zwangere om te zien welke namen er allemaal bedacht worden. En zit dé naam ertussen?

‘Mijn voorspellingen’ is een printable waar alle gasten hun eigen voorspellingen voor de baby opschrijven. Het is leuk om deze printables in een mooie map te stoppen en uiteindelijk cadeau te geven aan de papa en mama in spe.

babyshower meisje spelletjes

Photo booth props voor de babyshower (meisje)

Een babyshower gaat vooral om de zwangere in het zonnetje te zetten. Maar het gaat natuurlijk ook om mooie herinneringen maken. Nadat je alle babyshower spelletjes hebt gespeeld, is het tijd voor een leuke foto! Het allerleukste is om in een hoekje een photo booth te maken en deze props (accessoires) voor een babymeisje te gebruiken bij het maken van de fotootjes.

Even downloaden, printen, knippen (ik adviseer om er een kartonnetje onder te plakken) en klaar!

Romper slinger

Zin in nog een creatieve activiteit tijdens de babyshower? Laat dan iedereen een rompetje voor een meisje ontwerpen en maak er een mooie slinger van! Daar is deze printable voor. Iedereen maakt een originele romper en deze worden gebundeld tot een slinger. Wederom een leuk aandenken aan de babyshower en je kunt de slinger natuurlijk ook tijdens een kraamfeest ophangen!

romper slinger

Babyshower spelletjes pakket om te printen

Wij hebben al deze babyshower printables voor een meisje gebundeld en tot een babyshower spelletjes pakket gemaakt. Voor slechts €2,99 ontvang je deze babyshower printables in je mailbox.

Wat er precies in dit babyshower pakket zit:

  • Babyshower bingo voor een meisje printable
  • Leuke photo booth props voor een meisje
  • Prints (rompers) voor een babyshower slinger
  • Baby voorspellingen voor een meisje printable
  • ABC meisjesnamen printable
  • Babyshower spel ‘Wat kost het?’ printable + antwoordenblad
Bedrag € -
Previous ArticleNext Article