Babyshower Escape Room, deze is leuk en origineel!

Wij zijn altijd bezig met het bedenken en zoeken naar leuke ideeën voor babyshower spelletjes! Naast de welbekende baby bingo, raad de naam en babyhapjes proeven, hebben we nu een leuk en origineel spel bedacht. Dit spel is ideaal voor mensen die puzzelen houden, het is namelijk een Babyshower Escape Room!

Als je hier terecht bent gekomen, is de kans groot dat je een babyshower aan het organiseren bent. Super leuk, want dat betekent dat iemand uit je ‘kringetje’ zwanger is en het niet al te lang meer duurt tot de baby komt! Dat is natuurlijk een feestje waard en in dit geval een babyshower.

Wanneer je al meerdere babyshowers hebt bijgewoond, heb je de standaard spelletjes wel een beetje gezien. En eerlijk is eerlijk, sommige zijn gewoon verschrikkelijk!

Wil je niet meer geblinddoekt babyhapjes proeven of ruiken aan luiers waarvan je geen idee hebt wat de inhoud is? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar originele babyshower spelletjes. En wij garanderen, spelletjes zonder dat de aanstaande moeder zich ongemakkelijk hoeft te voelen, zijn er zeker! Sterker nog, je vindt deze toffe Babyshower Escape Room gewoon hier onder je neus!

babyshower escape room

Hoeveel spelletjes op een babyshower?

Vaak wordt er gedacht dat je de hele babyshower vol moet proppen met spelletjes. Dat is natuurlijk helemaal niet waar! Met deze babyshower escape room heb je meer dan voldoende vermaak tijdens de babyshower! Daar hoeven echt niet nog eens tig spelletjes aan toegevoegd te worden. De babyshower escape room kan op zichzelf, afhankelijk van het puzzel-niveau in het gezelschap, zo al een uur duren.

Deze Babyshower Escape Room bestaat namelijk uit meerdere puzzels en codes die gekraakt moeten worden. Door de puzzels op te lossen ontrafel je het telefoonnummer van de verloskundige. En die hebben jullie nodig, de bevalling is namelijk begonnen! (Niet echt natuurlijk, dat is het verhaal van het spel.) Hoe beter je samenwerkt, hoe eerder je het telefoonnummer te pakken hebt.

Toch nog een spelletje erbij? Check dan onze babyshower quiz eens!

Babyshower Escape Room printen

De Babyshower Escape Room kun je hier bestellen. Deze ontvang je dan direct in je mailbox en kun je thuis zelf printen. Je hebt ongeveer een kwartiertje nodig om de Babyshower Escape Room voor te bereiden.

Wat je zelf nodig hebt voor deze Escape Room:

  • Kleurenprinter
  • Schaar
  • Pen of potlood

Je print natuurlijk eerst alle printables uit (met een kleurenprinter). Er zijn een aantal printables die uitgeknipt moeten worden, deze knipvellen herken je door het schaartje.

Er is een korte uitleg bijgevoegd, daarin lees je met welke print de babyshower escape room begint. En er is ook een antwoordenblad, zodat je alle uitkomsten kunt controleren.

Bedrag € -
babyshower escape room
Previous ArticleNext Article