Babyshower Muziekbingo, voor een swingend feest!

babyshower muziekbingo

Een babyshower is een speciaal feestje om de komst van een nieuwe baby te vieren! En wat is een feest zonder muziek? We hebben al een pakket met toffe babyshower spelletjes voor je gemaakt, maar nu introduceren we nog een toevoeging aan de babyshower, namelijk Babyshower Muziekbingo! Deze speciaal ontworpen bingo is niet alleen een leuke manier om de gasten te vermaken, maar je hebt ook meteen een leuke playlist voor op de babyshower.

Het beste van alles? Het is gemakkelijk te organiseren! Bestel onze Babyshower Muziekbingo, print de muziekbingo-kaarten af, zet de bijbehorende playlist op Spotify aan en het swingen kan beginnen.

Babyshower Muziekbingo kopen

Deze Babyshower Muziekbingo bestaat uit 16 unieke bingokaarten (twee kaarten per A4)en kun je voor slechts €2,59 kopen. Je ontvangt deze bingokaarten na betaling direct in je mailbox en kun je zelf uitprinten.

Bedrag € -
muziekbingo babyshower

Babyshower Muziekbingo, hoe werkt het?

Een bingo met muziek is origineel! Maar hoe werkt het nou precies? Voor de babyshower muziekbingo heb je deze bingokaarten nodig. We hebben maar liefst 16 verschillende bingokaarten gemaakt. Je kunt dus met een heel gezelschap, vriendengroep de muziekbingo spelen. Naast deze bingokaarten heb je ook de afspeellijst op Spotify nodig.

Iedereen ontvangt een eigen bingokaart. Ben je met een nog groter gezelschap, dan kun je teams maken. Wanneer iedereen er klaar voor is, zet je de bijbehorende playlist aan. Staat het liedje dat afgespeeld wordt op je bingokaart, dan mag je deze afvinken. Bij een rij of een volle kaart, heb je bingo!

Je hoeft de liedjes niet helemaal van het begint tot het einde af te spelen, je kunt er ook voor kiezen om de liedjes door zappen. En wordt er een liedje afgespeeld die goed in de smaak valt? Dan laat je die lekker even aan staan om lekker te kunnen swingen.

Afspeellijst op Spotify

Bij deze Babyshower Muziekbingo hoort een afspeellijst. Deze hebben we gemaakt op Spotify. Om de bingo te spelen pak je deze playlist erbij en speel de je de afspeellijst af.

Babyshower Muziekbingo
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.