Little Tikes Activity Garden

Mijn kleintjes worden groot. En dat wordt me weer eens duidelijk als er speelgoed voorbij komt waar mijn kleinste kleintje alweer te groot voor is. De Little Tikes Activity Garden is speciaal voor kleintjes vanaf 6 maanden. Het speeltoestel moedigt kleine kinderen aan om hun leefomgeving op een speelse en educatieve manier te ontdekken. Zo vindt je kleintje er onder andere een spiegeltje, beweegbare dieren en een glijbaantje.

Afbeelding garden

Blogger gezocht
Ik heb één Little Tikes Activity Garden beschikbaar om een review over te schrijven. Heb jij een kleintje die zich hier wel mee vermaken kan? Meld je hier op het formulier aan als blogger voor de Little Tikes Activity Garden.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Hoi! Het lijkt mij heel erg leuk om hier een review over te schrijven! Ik heb 2 jongens (tweeling) van net 1 jaar die overal op willen klimmen en klauteren. Denk dat ze dit heel leuk vinden!

  2. Helemaal leuk voor ons zeer ondernemende meisje van bijna 15 maanden!

  3. Deze zal goed getest gaan worden door mijn kleine man van 17 maanden. Niets is veilig voor hem 😉

  4. Dit lijkt me heel erg leuk voor mijn kleine boef van 14 maanden. Hij is op het moment helemaal weg van de speeltuin, maar kan daar nog weinig echt spelen, dus deze mini speeltuin zou heel geschikt voor hem zijn.