Review: Little Tikes Activity Garden

Ik ben Lauwerina Warrens en moeder van 3 jongens, waarvan de twee jongsten een tweeling zijn (zijn nu 15 maanden oud). We hadden het geluk dat we als winnaar uit de bus kwamen om de Little Tikes Activity Garden uit te testen. Dit is een speeltoestel voor kinderen vanaf 6 maanden oud waar ze van alles mee kunnen doen. 

Papa heeft hem in elkaar gezet met onze 3 jarige, lekker samen klussen! Hij was zo in elkaar gezet. Playtime!! De twee jongsten waren allebei in een zeurderige bui (tanden komen door/waterpokken) en waren meteen weer blij toen ze hiermee mochten spelen. Het speeltoestel kun je op twee manieren neerzetten, in de lengte en als een soort huisje. We hebben het allebei uitgeprobeerd. Het maakte hun niet uit; ze klommen over het glijbaantje heen, gingen dwars door de deurtjes van het raampje en hadden ondertussen grote lol! De oudste deed ook gezellig mee. 

Voor mij wel ideaal, want ondertussen kon ik eens even de vaatwasser uitruimen zonder dat er twee boefjes naast me stonden om alles er weer uit te graaien. Zodoende hadden we er allemaal plezier van! We zijn er dan ook superblij mee!! Dankjewel!

Lauwerina

Little Tikes Activity Garden review

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.