Inspiratie nodig bij het uitzoeken van een cadeau voor een kind?

inspiratie cadeau kind

Is het herkenbaar dat je een cadeau moet kopen voor een kind, maar je kunt niet bedenken wat het wordt? Of het nu is voor een verjaardag, Kerst, als beterschap cadeau of andere gelegenheid. Wij gaan je proberen te inspireren voor een leuk cadeau-idee.

Stop met eindeloos zoeken naar een uniek cadeau

Een cadeau zoeken wat uniek is. Zo makkelijk is dat natuurlijk niet. Je kunt eindeloos gaan zoeken op internet naar cadeau-ideeën, maar bij ieder resultaat twijfel je. Je vraagt je af; is dit wel geschikt voor deze gelegenheid? Of; zou dit een cadeau zijn waar hij/ zij blij van wordt? Voor de zoveelste keer hetzelfde cadeau te kopen is ook geen pretje.

Een cadeau met een persoonlijk tintje

Na een lange zoektocht weet je het even niet meer. Je kan wel wat hulp gebruiken! Overweeg eens om een product te kopen wat lekker persoonlijk is. Iets waarmee de kleine kan zien dat het echt speciaal voor hem/ haar gemaakt is. Iets waar zijn/ haar naam op staat, of in de vorm van een foto. Zoiets kan zijn een fleece deken met tekst of een badhanddoek met foto.

Fleecedeken met foto, tekst of naam bedrukken

Een fleecedeken bedrukken met tekst, naam, patroon, of zelfs met een foto. Dat is een superwarm en schattig cadeau. Zowel in de slaapkamer als in de woonkamer kan je eronder liggen. Vanwege zijn compacte formaat geschikt voor jong en oud. Het leuke van een fleece deken met tekst is dat het niet zomaar wordt afgepakt door een broertje of zusje!

Badhanddoek met foto, tekst of naam bedrukken

Liever iets anders dan gepersonaliseerde dekens? Overweeg dan een badhanddoek met foto, tekst of naam. Ook kun je een patroon toevoegen aan de handdoek. Voor een kind is een handdoekje niet zo bijzonder. Maar wanneer zijn gepersonaliseerde handdoek is bedrukt met zijn naam, of zelfs met zijn favoriete tekenfilmfiguur, wordt het een aangenaam (verjaardags)cadeau!

Begin nu met ontwerpen

Zoals je leest zijn er cadeau-ideeën waar je niet snel aan zou denken, maar wel als uniek geschenk kunnen dienen. Bovenstaande artikelen kun je bestellen bij 123sticker.nl. Hopelijk heb je inspiratie opgedaan met deze blog. Dan kun je nu starten met het ontwerpen van jouw cadeau!


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article