Elsa… Zullen wij een sneeuwpop maken?

Het is hier in huis een hot-item… Het verlanglijstje. Mijn kleintjes hebben veel verlangens, zo ook op hun lijstje. De zesjarige hopt van Lego Friends naar Barbies en van Little Pony’s naar de nieuwe CD van Kinderen voor Kinderen. Het laatste wat ik van haar gehoord heb, is dat ze alles van Pop Pixie wil hebben. Een beetje verwarrend is het wel voor Sinterklaas.

De peuter is iets gerichter. Planes óf Spiderman. Maar wat dan van Planes of Spiderman? Een handdoek, een boek, de film, de vliegtuigen, sticker… En dan ziet hij opeens zijn afstandbestuurbare auto weer staan. Daar wil hij er toch ook nog wel één van hebben… Het aanbod is ook wel gigantisch voor de kleintjes, wat de keuze niet makkelijker maakt.

De minipeuter heeft daar weinig tot geen last van. Zij is heel duidelijk. Als je haar vraagt wat voor speelgoed er op haar verlanglijstje staat, zegt zij zeer resoluut: FROZEN. En nee, niet alles van Frozen. De Elsa pop, dat is genoeg. Je kunt wel stellen dat we een die-hard Frozen-Fan hier in huis hebben. Zodra de melodie van ‘Let it go’ ingezet wordt, galmt de minipeuter het liedje heerlijk mee. En na 2684 keer de film gekeken te hebben, antwoordt ze nog steeds elke keer even enthousiast op de vraag wat zij wil kijken: FROZEN!

elsa

En nu maar hopen dat hun verlangens in vervulling gaan…

gesponserdepost

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

1 Comment