5-sterren kindercamping? Dan moet je bij Recreatiepark de Leistert zijn!

kinder vakantie

Het is weer die tijd van het jaar! We zijn weer volop ideeën aan het opdoen voor de meivakantie én de zomervakantie. Gaan we naar het buitenland of blijven we toch weer in Nederland? Dat is de eerste vraag die wij ons stellen. Als ik het aan de kinderen zou overlaten, dan zouden zij volmondig ‘een kindercamping in Nederland’ roepen! Hoezo in Nederland? Vraag je je misschien af. Maar ik kan je vertellen, voor de kinderen heeft dat toch echt zo zijn voordelen. Om maar te beginnen met de taal. De meeste kinderen die op vakantie zijn op een camping in Nederland, spreken ook Nederlands. Voor het maken van vriendjes en vriendinnetjes is dat wel zo handig. En ten tweede hebben mijn kinderen ontdekt dat het echt super relaxt is om maar een uurtje te hoeven rijden naar je vakantieplek. En heel eerlijk gezegd, de terugweg vond ik dat ook wel erg fijn! 

Gelukkig hoef je voor een fijne kindercamping in Nederland niet ver te zoeken. Want wil je een vakantie met een bomvol recreatieprogramma, waterpret, speelpret en niet te vergeten, een beetje luxe? Dan moet je bij Recreatiepark de Leistert zijn!

Camping én een bungalowpark in één

Met een oppervlakte van maar liefst 200 voetbalvelden, vind je op Recreatiepark de Leistert een camping, maar ook een bungalowpark. De luxe bungalows staan op royale kavels en hebben ruime tuinen. Lekker veel privacy en ruimte tijdens je vakantie, ik houd ervan! Er zijn allerlei verschillende types te vinden. Van kinderbungalows, oftewel ‘Kids Special’ zoals de Leistert dat zelf noemt, tot luxe bungalows met sauna en Whirlpool. Ben je toch meer van het campingleven, dan moet je het toch echt zoeken op de met een 5-sterren beoordeelde camping de Leistert. Ook op de camping is er voor ieder wat wils, want naast de ruime kampeerplaatsen, zijn er ook huurmogelijkheden als een safaritent, een lodge of een zogeheten cabin. Hoe dan ook, ik weet zeker dat de kinderen zich prima zullen vermaken!

vakantie kinderen

Volop vermaak bij de Leistert

Want ook vermaak zit wel snor bij Recreatiepark de Leistert. Er is een enorm aanbod aan faciliteiten, die (bijna allemaal) gratis te gebruiken zijn. Mijn kinderen vinden zwemmen één van de prioriteiten tijdens de vakantie. En ik vermoed dat vele kinderen in Nederland het met hen eens zijn. Zwemgelegenheid, dat vind je zeker bij de Leistert. Van binnenzwembad met glijbanen tot roeivijver met waterspeeltuin. Zelf, als moeder zijnde, vind ik een goed en boeiend recreatieprogramma een pre tijdens de vakantie. En ik vermoed dat vele ouders in Nederland het met mij eens zijn. Want wat is er nou fijner dan genieten van de rust, terwijl kinderen goed vermaakt worden? Onder leiding van Pluck & Pien worden de kinderen bij de Leistert vermaakt met een, naar eigen zeggen, bomvol recreatieprogramma. En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen terecht in de indoor speeljungle. Ik zeg top!

animatie de leistert

restaurant vakantiepark de leistert

Hoezo koken?

Als je nog niet overtuigd, was, dan heb ik nog een laatste puntje voor je om je over de streep te trekken. Persoonlijk vind ik koken tijdens de vakantie altijd zo een kwelling. Gelukkig steken we dan ook regelmatig de bbq aan, salade erbij en klaar. Maar zo nu en dan bediend worden, behoort toch ook wel tot mijn luxe kampeerervaringen. Goed nieuws! Bij de Leistert vind je maar liefst drie restaurants (en een snackbar). Een tafelgrill restaurant waar je samen met je gezin lekker kunt grillen, een à la carte restaurant met buiten terras en speeltuinen én een Italiaans restaurant. Dus boek lekker dat vakantiehuisje in de meivakantie en laat die zak aardappelen maar thuis!

Previous ArticleNext Article