Review BigBen draagbare cd-speler K3

Muziek is een onderdeel van de dag hier in huis. Niet dat we zelf zo muzikaal zijn, of mooi zingen kunnen, maar we luisteren graag naar muziek. Mijn kleintjes weten Spotify feilloos te bedienen en wanneer ik de kinderliedjes zat ben, hebben ze alle drie een eigen draagbare cd-speler op hun kamer, daar mogen ze keihard meezingen met hun eigen muziekjes.

Je begrijpt, een draagbare cd-speler voor kleintjes vergt enige stevigheid en mag niet snel kapot gaan. Helaas hebben mijn kleintjes toch inmiddels al drie al een cd-speler stuk gedraaid. Onlangs was het weer tijd voor een nieuwe cd speler voor de kleuter.

K3-radio

BigBen draagbare cd-speler K3

Het werd dit keer de BigBen draagbare cd-speler van K3. Veel uitleg heeft de cd-speler niet nodig, de knopjes die erop zitten zijn snel duidelijk voor mijn kleuter. Ik verbaas me sowieso regelmatig over hoe snel kinderen apparaten met een stekker weten te bedienen. Echter vind ik de knopjes op het apparaat wel wat klein, je drukt daardoor weleens per ongeluk op het verkeerde knopje, met grote frustratie als gevolg. 

Qua geluid zijn wij tegenwoordig verwend met de meest prachtigste geluidsinstallaties. Waarschijnlijk vond ik daarom de eerste keer toen ik het geluid uit de BigBen cd-speler hoorde dit een beetje tegenvallen. Maar voor de prijs van het apparaat (€49,95) kun je eigenlijk ook niet heel veel meer verwachten en blijken de prijs en kwaliteit prima in verhouding te staan.

De BigBen draagbare cd-speler van K3 voldoet prima aan de wensen van mijn kleuter en is zeer geschikt voor het luisteren naar muziekjes op haar slaapkamertje.

radio cd speler k3

Previous ArticleNext Article