Dieren surprise maken, dit zijn leuke ideeën!

sinterklaassurprise dieren

Afgelopen Sinterklaas moest mijn oudste dochter een surprise maken voor een echte dierenliefhebber. We hebben lang na zitten denken over wat nou een leuke surprise is voor een dierenliefhebber en allerlei ideeën passeerde de revue. Toch is mijn dochter, net als ik, een doener en begon ze in het wilde weg allemaal verschillende dieren te knutselen. Zonder duidelijk doel, maar wel met een leuk resultaat. In eerste instantie dacht ze, dan kan ik er wel een dierentuin surprise van maken. Maar uiteindelijk werd deze Sinterklaas surprise een geïmproviseerde dierenrots. Hoe dan ook, de ontvanger was er blij mee. 

dierenliefhebber
dierenliefhebber surprise
surprise dierenliefhebber
dierenliefhebber surprise


De dierenrots hebben we gemaakt van Minecraft printable papier en de dieren op de dierenrots surprise zijn gemaakt van wc rollen. Super simpel en toch ook superleuk!

Wil je het knutselen nóg makkelijker maken, gebruik dan ons printable pakket!

Een surprise maken voor een dierenliefhebber

Je kunt dus alle kanten opgaan wanneer je een surprise gaat maken voor een dierenliefhebber. Maar je kunt ook één dier kiezen en deze dieren surprise mooi maken. Zo kregen we van onze lezers deze toffe dieren surprises doorgestuurd! Ideaal voor als je op zoek bent naar ideeën en inspiratie voor een dierensurprise!

Surprise van een kat

dieren surprise

Een alternatief is deze makkelijke poes surprise.

makkelijke poes surprise

Freek Vonk surprise

Deze Freek Vonk surprise is natuurlijk helemaal fantastisch voor een dierenliefhebber! Echt zo leuk.

surprise dierenliefhebber

Surprise van een vos

Moet je een surprise maken die helemaal gek is op vosjes, dan is deze surprise van een vos wel heel schattig en leuk om te maken.

Dieren surprise

Een alternatief is deze makkelijke vos surprise!

Tropische tucan surprise

Liefhebber van tropische dieren? Dan kun je deze tucan surprise maken!

tucan surprise

Varken surprise

Heb je iemand getrokken die gek is van dieren én van gamen? Dan kun je kiezen voor een game surprise, in combinatie met een dieren surprise! Namelijk deze Minecraft varken. En wat bij deze dan misschien heel leuk is, is een vieze surprise ervan maken! Hoewel de juf daar niet zo blij mee zal zijn…

minecraft varken

Makkelijke dieren surprise

Surprises van hoeven echt niet zo ingewikkeld te zijn. Ook een dieren surprise is vrij makkelijk om te maken, zolang je maar niet moeilijk doet! Zo zijn deze panda en konijn heel simpel van een kartonnen doos en een papieren bordje gemaakt.

dierenliefhebber

Paard surprise maken

Altijd populair is de surprise van een paard. Gelukkig is ook het paard vrij simpel om te maken, gewoon twee dozen en vier wc rollen verzamelen en knutselen maar!

dierenliefhebber

Konijnenhok surprise

Deze surprise vond ik zo een leuk idee voor een dierenliefhebber! Een konijnenhok! En de surprise is nog vrij simpel te maken ook.

konijnenhok dierenliefhebber

Surprise van een hond

En ook deze dieren surprise is erg goed gelukt en heel origineel.

dierenliefhebber surprise
Previous ArticleNext Article