Game surprise maken? Hier de leukste ideeën!

minecraft surprise

Toen mijn zoon van de week met zijn Sinterklaas lootje thuiskwam en ontdekte dat hij één van zijn vriendjes had getrokken, wist hij meteen: ik ga een game surprise maken! Inmiddels heeft hij dus de leeftijd bereikt dat hij zelf op zoek kan gaan naar surprise ideeën. En binnen no-time zat hij dan ook achter de computer te zoeken naar een geschikte game surprise, die hij zelf kon gaan maken. 

Hij kwam uit op het maken van een Minecraft surprise, dat vind je verderop in dit artikel. Eerst een paar andere game surprise ideeën!

Fortnite Lama surprise

fortnite lama surprise
Fortnite lama knutselen: door Kolpakova Daria

Dit is dé surprise van het moment voor jongens en meisjes die van gamen houden. En in het bijzonder graag Fortnite spelen. De welbekende Fortnite lama. Echter is er één heel groot nadeel aan deze surprise, je vindt namelijk minimaal drie Fortnite lama’s per klaslokaal. Heel origineel is het dus niet om deze ultieme game surprise te maken.

Game controller surprise

Een surprise die je ook veel tegenkomt, is de game controller surprise. Ook dit is een surprise die vrij makkelijk te maken is en helemaal past in het straatje van de echte gamer! De Action heeft het al helemaal voor je uitgewerkt. Bekijk dit filmpje maar.

Super Mario Surprise

Wil je iets origineler zijn in de surprise, dan kun je eens kijken naar de Super Mario surprises. Deze passen ook helemaal bij de game surprises. Maar de kans dat er een zelfde surprise in de klas ligt, is een stuk kleiner.

Nintendo Switch surprise

Super Mario is natuurlijk van Nintendo, dus deze Nintendo Switch surprise zal zeker niet misstaan. Hij is vrij makkelijk te maken met bijvoorbeeld een platte doos of twee schoenendoos deksels tegen elkaar aangeplakt. Verder heb je een kleuren printer en crepepapier nodig.

Super Mario vraagteken box

Als we het dan toch over makkelijke surprises hebben, dan slaat deze alles! De grootste uitdaging is het vinden van een vierkante doos.

Super Mario bommetje

Wil je toch iets meer uitdaging als je een surprise gaat maken, dan is dit Super Mario bommetje een aanrader. Lekker ouderwets papier maché maken.

Pokemon surprise

Wat ook goed bij een gamer past, is een Pokemon surprise.

Pokebal surprise

Zelf heb ik voor een Pokemon feestje een keer een Pokebal pinata gemaakt. Deze kan natuurlijk ook prima dienen als Sinterklaas surprise. Ook wij zijn toen lekker aan de papier maché gegaan met behang plaksel en al.

sinterklaas surprise game
Pikachu surprise

Naast de Pokebal is ook Pikachu zeer populair in de Pokemon wereld. Perfect voor het maken van een surprise!

Minecraft surprise

Zoals je ziet zijn vooral grote pinata achtige surprises makkelijk om te maken voor een gamer. Maar mijn zoon gooit het over een andere boeg, hij gaat voor een Minecraft landschap surprise. Hij vond op internet een gratis Minecraft blokken printables en daarmee wil hij een Minecraft landschap gaan bouwen. En dat kan hij als echte gamer zijnde, als geen ander!

landschap minecraft surprise

Maar goed, hij is hier dan ook wel even mee bezig. Mocht je het vouwen van al die blokken een beetje teveel van het goede vinden, dan kun je ook gaan voor deze Minecraft game surprise.

Of wat dacht je van dit TNT emmertje, ook leuk als surprise voor een gamer!

Previous ArticleNext Article