Vieze Sinterklaas surprise maken

Een vieze surprise maken vergt wel wat voorbereiding, want je wil natuurlijk niet dat jezelf of dat thuis alles onder de vieze derrie komt te zitten. De eerste grote vraag is, waarmee ga je de vieze Sinterklaas surprise maken?

Inhoud van een vieze Sinterklaas surprise

De bedoeling is dat degene voor wie de surprise is gemaakt, niet weet waar hij zijn handen insteekt.

Slijm maken

Wat vies aanvoelt is slijm. Zelf slijm maken is helemaal hot! En er zijn genoeg tutorials te vinden hoe je deze vieze derrie maakt, ik zal je dus niet met de uitleg vermoeien. Bekijk dit filmpje maar even.

Lees hier: Manieren om Sinterklaas te vieren

Gekookte spaghetti

Wat ook heel vies aanvoelt is gekookte, glibberige spaghetti. Deze kun je nog extra glibberig maken door er een scheutje olijfolie overheen te gieten.

Ontbijtkoek met water

Ontbijt koek met water is wel echt een vieze inhoud voor een Sinterklaas surprise. Zeker wanneer er ook nog rozijntje doorheen kneed.

Watten met pindakaas

Wanneer je watten met pindakaas mengt, krijg je een super goor aanvoelende vulling voor een surprise. De watten blijven dan ook nog een beetje aan je handen kleven.

Vergeet in dit alles niet om het cadeautje goed in te pakken, het liefst in plastic folie, zodat niet ook nog het cadeau onder de vieze smurrie komt te zitten.

Lees hier: makkelijke surprises maken

Ideeën voor een vieze Sinterklaas surprise

Hoe zit een vieze Sinterklaas surprise er uit? Dat is een beetje afhankelijk van de creativiteit van de maker. Je kunt de buitenkant van de surprise bijvoorbeeld heel mooi maken en de surprise alleen een ranzige inhoud geven. Je kunt ook de surprise helemaal vies maken. Hier een paar ideeën voor een complete vieze Sinterklaas surprise.

Een drol

Deze kun je perfect maken door ontbijtkoek te kneden.

De echte knutselaar knutselt er een wc omheen als surprise. Wat ook een leuke maar vooral vieze surprise voor een (poppen)moeder is, is een drol in een luier.

Bron wc-pot surprise: knutselidee.nl.

In een ei graaien

Het idee dat je met je hand in een ei zit te graaien is natuurlijk hartstikke goor. Perfecte vulling voor deze surpise is slijm.

Heb jij nog ideeën voor de meest vieze Sinterklaas surprise?


Vieze Sinterklaas surprise maken

Afbeelding vieze surprise: Shutterstock

Previous ArticleNext Article