Photo booth props voor op je bruiloft – printable

bruiloft

Een photo booth is een zeer vermakelijke activiteit op je bruiloft. Zowel kinderen als volwassenen zullen de grootste lol hebben met het maken van gekke foto’s. Een photo booth kun je heel gemakkelijk huren, maar wist je dat dat geen eens het belangrijkst is? Het hebben van leuke en grappige photo booth props zijn natuurlijk de artikelen die de foto’s zo leuk maken. En als alternatief voor een photo booth, kun je heel gemakkelijk een fotolijst neerzetten op je bruiloft voor het maken van de foto’s met de photo booth props.

Bekijk deze ideeën als alternatief voor een fotohokje maar eens. Tof toch!?

trouwen
bruiloft

De foto’s zijn niet alleen voor het bruidspaar een tastbare herinnering om lang over na te praten. Voor de gasten is het ook fantastisch om zulke toffe foto’s mee naar huis te kunnen nemen.

Wanneer je een photo booth huurt, zullen er ongetwijfeld toffe accessoires bij geleverd worden. Maar uit ervaring weet ik dat het geen overbodige luxe is om zelf ook een voorraadje toffe photo booth props te hebben. En deze hebben wij voor je gemaakt. Super leuk en bijpassend bij onze andere printables voor op je bruiloft.

Hier word je toch vrolijk van? Je hoeft de printables alleen maar op stevig papier uit te printen en je de photo booth props voor op je bruiloft zijn geregeld! Tip: je kunt de photo booth printables voor de stevigheid ook plastificeren.

Alle photo booth props in het thema trouwen die zijn afgebeeld, ontvang je na betaling met iDeal, direct in je mailbox. Dit zijn onder andere de tekstballonnetjes, maar ook een hoedje, een bril, een kusje een bruidstaart, enzovoorts.

Bedrag € -
bruiloft
trouwen
bruiloft
Previous ArticleNext Article