Dit was een hit op de bruiloft: ‘Vind de gast – bingo’

trouwen

Als er iets een ijs brekende activiteit op onze bruiloft was, dan was het wel de ‘vind de gast’ bingo variant. Deze bruiloft bingo viel meteen in de smaak en het was zo leuk om te zien hoe jong en oud in de weer was met het zoeken naar de juiste gast. De bingo is ideaal wanneer je de gasten een beetje met elkaar wil mengen en wil laten leren kennen. En het is ook meteen een fantastische activiteit voor kinderen op je bruiloft.

Hoe werkt het:

Geef iedere gast die op het feestje is een bingokaart. Leg de gasten uit dat ze de juiste gasten moeten vinden die bij een uitspraak op de bingokaart past. Dit betekent dat je vanaf het begin met elkaar moet babbelen en elkaar moet leren kennen!

Het is dus ook een superleuke manier om de kinderen te vermaken op de bruiloft. Ze krijgen hiermee een doel en mengen zich ook lekker in het gezelschap.

Vind de gast – bruiloft bingo kopen

De ‘Vind de gast – bruiloft bingo’ kun je kopen voor je bruiloft voor slechts € 2,59. Je koopt dan 4 verschillende bingo bladen en één leeg bingo blad in een Word document voor als je een gepersonaliseerde variant wil maken. Wat overigens een aanrader is! Alleen de lol die je hebt van het verzinnen van de feitjes over de gasten is al goud waard.

Bedrag € -
trouwen bingo
bruiloft bingo
trouwen bingo
Previous ArticleNext Article