Gepersonaliseerd doe-boekje voor kleintjes op de bruiloft

doe-boekje trouwen persoonlijk

Een bruiloft is een bijzondere dag waarbij vrienden en familie samenkomen om de liefde te vieren tussen twee mensen. Maar voor kinderen kan het soms een lange dag vol volwassen gesprekken en ceremonies zijn. Daarom is het een goed idee om tijdens je bruiloft vermaak voor kinderen te organiseren, zodat zij zich ook kunnen vermaken. Een doe-boekje is een perfecte manier om kinderen te vermaken tijdens een bruiloft. En omdat de laatste tijd veel gevraagd wordt om ons doe-boekje te personaliseren, hebben we besloten om een gepersonaliseerd doe-boekje voor kleintjes voor op je bruiloft aan te bieden.

Of je nu de bruid of de bruidegom bent, of de ceremoniemeester die helpt bij de organisatie, het personaliseren van het doe-boekje is een heel leuk idee! Het geeft net even dat extra persoonlijke tintje.

Het principe van het doe-boekje voor kleintjes op de bruiloft is hetzelfde, alleen kun je bij deze versie de namen van de bruid en bruidegom én de trouwdatum op de voorkant van het doe-boekje laten aanpassen. Je kunt een persoonlijk welkomstwoordje laten toevoegen. En op speciaal verzoek kun je ook nog twee bruidjes of twee bruidegommen op de voorkant laten zetten.

Kortom, een gepersonaliseerd doe-boekje voor kleintjes op de bruiloft!

gepersonaliseerd-doe-boekje-trouwen
doe-boekje trouwen

Inhoud van het gepersonaliseerde doe-boekje

Naast de standaard spelletjes, vind je ook een aantal vernieuwde spelletjes en tekeningetjes in het doe-boekje. De inhoud van het gepersonaliseerde doe-boekje is dus iets anders dan ons standaard doe-boekje voor op je bruiloft.

Standaard vind je in het doe-boekje een aantal spelletjes, onder andere een kruiswoord puzzeltje, een woordzoeker en nog meer spelletjes om de kinderen te vermaken tijdens de bruiloft.

Het is ontzettend leuk dat de kinderen op je bruiloft zich met het doe-boekje kunnen vermaken! Maar het staat ook nog eens enorm leuk op de tafels. Ik heb gezien dat het boekje zo nieuwsgierig maakt, dat ook volwassenen erin gaan kijken.

Je kunt het doe-boekje op de bruiloft samen met een setje potlodenkrijtjes of stiften aan de kinderen geven.

doe boekje

Gepersonaliseerd doe-boekje zelf printen

Het PDF kun je zelf dubbelzijdig afdrukken en door deze dubbel te vouwen, vormt het vanzelf tot een boekje. Wanneer je dubbelzijdig wil afdrukken, adviseer ik wel (i.v.m. doorschijnen) om wat zwaarder papier te gebruiken.

Bedrag € -

doe boekje bruiloft
Previous ArticleNext Article