Kinderakte voor als je gaat trouwen! Downloaden en printen

kinderakte trouwen downloaden


Trouwen is een van die grote, volwassen stappen in het leven waar kinderen vaak met grote ogen naar kijken. Ze zien de jurken, de taarten, en ja, soms zelfs die gekke oom die denkt dat hij nog steeds de dansvloer kan domineren met zijn ‘unieke’ bewegingen. Maar hoe betrek je de kinderen bij de bruiloft op een manier dat ze zich speciaal voelen? Daar hebben wij wel een leuk idee voor! Namelijk een heuse kinderakte die een kind mag tekenen op het moment jullie gaan trouwen.

kinderakte trouwen

Een kinderakte is een fantastische manier om kinderen te betrekken bij de huwelijksceremonie. Of het nou je eigen kind is die de kinderakte mag tekenen of je nichtje of je buurjongetje, een speciaal moment is het zeker! Het betrekt kinderen op een unieke en betekenisvolle manier bij de ceremonie. En met een kinderakte heb je voor het kind een tastbare herinnering aan de dag, iets dat ze kunnen bewaren en laten zien.

Lees hier nog meer tips voor een bruiloft met kleine kinderen.

De kinderakte

De kinderakte kun je hier downloaden en printen. We hebben drie verschillende designs, je kunt dus zelf kiezen welke kinderakte het beste bij jullie bruiloft past. Ook hebben we verschil in de teksten, alle drie kunnen gebruikt worden voor je eigen kind(eren), maar we hebben ze ook alle drie in een variant voor je neefje, nichtje, buurmeisje, enzovoorts.

Tijdens de ceremonie kunnen de kinderen hun rol spelen, gewapend met hun kinderakte. Misschien kunnen ze zelfs de officiële ‘ondertekening’ doen met een overdreven grote pen, om het nog gedenkwaardiger te maken.

Downloaden en printen

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article