I spy printable voor op je bruiloft

kinderen printable bruiloft

Ben je op zoek naar een leuke manier om de kinderen op je bruiloft te vermaken? Dan kun je nu stoppen met zoeken, want deze I spy printables zijn precies wat je nodig hebt!

I spy is een spelletje die kinderen zelfstandig kunnen spelen. Dus ideaal voor tijdens de ceremonie, de receptie of het diner tijdens je bruiloft. Het spelletje is heel simpel, maar de kinderen zullen zich er toch een tijdje mee kunnen vermaken. Ze moeten namelijk op zoek gaan naar de symbolen, de symbolen tellen en ze inkleuren. We hebben vier verschillende moeilijkheidsgraden, zodat zowel jong als oud zich kan vermaken met de I spy printables.

Het mooie van deze printables is dat je ze alleen maar hoeft uit te printen. Daarna kun je ze zo uitdelen tijdens de bruiloft. Ben je op zoek naar nog meer leuke spelletjes en vermaak voor de kinderen tijdens je bruiloft? Bekijk dan ook ons doe-boekje trouwen of wat dacht je van de ‘vind de gast bingo’? Dat vinden overigens alle gasten een leuke activiteit.

I spy bladen zelf printen

Je ontvangt in dit pakket 4 verschillende I spy printables, ze worden steeds een beetje moeilijker. En een oplossingenblad.

Bedrag € -
printables trouwen
Previous ArticleNext Article