Winactie: de muzikale hitkomedie Sing

SING 01

Maanden heeft mijn oudste dochter erop gewacht, maar vanaf 3 mei is de DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray en 4K Ultra HD van Sing eindelijk verkrijgbaar! Door de vrolijke muziek en inspirerende karakters is deze film echt een ‘mustsee’ voor iedereen die ook maar een beetje van muziek houdt.

Sing wordt uitgebracht als ‘special edition’ met onder andere drie nieuwe mini-movies, veel muzikale extra’s en meer dan 60 minuten bonusmateriaal. Nog meer redenen om deze film dit voorjaar in huis te halen.

Winnen!

Je kunt naar de winkel rennen, of je doet mee aan onze winactie en wie weet ligt Sing binnenkort bij jou op de mat in de vorm van een DVD of Blu-ray. Hoe doe je mee? Heel simpel, laat in een reactie weten met wie jij deze swingende hitkomedie kijken wil en je maakt al kans! 

Sing BD 2D copy

Het verhaal
In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Feitjes over Sing

Wist je dat…  De film meer dan 65 bekende popsongs bevat? Waaronder Stevie Wonder’s nieuwe nummer ‘Faith’ – featuring Ariana Grande, zijn eerste lied voor een grote filmrelease sinds 25 jaar!

Wist je dat…  In de Nederlands nagesynchroniseerde versie van Sing de Nederlandse stemmen van Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma en vele anderen te horen zijn?

Winactie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen!

Previous ArticleNext Article

32 Comments

 1. Deze film zou ik graag met me 2 zoontjes willen kijken… beide dol op muziek de oudste van 7 is ook dol op dansen…. zelf ben ik ook dol op muziek dus zou een fantastische kado zijn

 2. Leuk! Ik wil deze swingende film graag kijken samen met mijn zoontje Thomas die dol op swingen is.

 3. Met deze film wordt het een feestje in huis. Samen met mijn dochter wil ik hem graag bekijken met een zak popcorn. Gewoon een thuisbioscoop creëren. Dat is ons meidending!!

 4. Met deze film wordt het een feestje in ons huis. Samen met m’n dochter, gordijnen dicht en een zak popcorn wil ik deze film kijken. Een soort thuisbioscoop!

 5. Lijkt me geweldig om samen met m’n dochters te bekijken!

 6. Leuk om samen met mijn dochters te kijken!! Het lijkt ons een geweldige film!

 7. Ooh leuk!! Die ga ik samen met mijn vriend en mijn kleine ventje bekijken!

 8. Dat zou super leuk zijn voor mijn dochtertje die van de week jarig is geweest! En ook voor mama want die vindt hem waarschijnlijk ook wel erg leuk!!!

 9. Leuk! Lekker samen kijken met mijn dochter van 4. Wij wagen dus ook graag een gokje 🙂

 10. Jaaa! Dat zouden onze twee oudste zangeresjes wel een heel leuk cadeau vinden!

 11. met m’n kinderen en m’n man! En daarna nog een keer met m’n dochter en haar vriendinnen. En daarna nog een keer met m’n zoontje en zijn vriendjes. En daarna nog een keer tijdens een filmavond met m’n vriendin… <3 Hij lijkt me echt geweldig!!

 12. oh leuk, als afsluitertje van de vakantie een leuk bankhang avondje met mijn zoontje;)
  Ook leuk als een verlaat verjaardags kadootje;)
  (hij word morgen 2-5 4jaar;))

 13. Samen met mijn 2 kindjes naar de bioscoop geweest.. ze praten er nog steeds over dus het zou leuk zijn als we de film thuis ook nog 100en keren kunnen kijken….

 14. Ik wil deze vrolijke film graag kijken met mijn kinderen op een luie pyjamazondag. Gezellig!

 15. Ik zou deze film heel graag met mijn 2 dochters kijken

 16. Wat een gave winactie.
  Onze kleuter is groot fan van de film en in het bijzonder van Johnny. Hele dag door zingt hij het nummer. Fijn als hij ECHT de film kan zien ipv de fragmenten op you tube.
  En weet je???
  Ik hoop ECHT dat we de film winnen want ik kan de kameleon en incredibels NIET meer zien na 1000x.

 17. Ik wil deze vrolijke film graag kijken met mijn zoontje en zijn vriendjes

 18. Lekker met mijn 3 kids die gek zijn op zingen en dansen dus die zullen dan helemaal uit hun dak gaan

 19. Ik zou deze film graag willen zien met mijn dochtertjes

 20. Lijkt mij een ontzettend leuke film voor mijn dochtertjes en gastkindjes

 21. Deze film willen mijn kinderen heel graag zien. Het zou leuk zijn om samen met de jongens een SING-filmavond te houden 🙂

 22. Ik zou deze film super graag willen kijken met mijn zoontje. Hij is ook helemaal fan van zingen n nu eindelijk oud genoeg om de rust te vinden lekker tegen mama aan te kruipen en een film te kijken.

 23. met mijn dochter Milana, ze vindt het een onwijs leuke film, met mooie muziek, grappige figuren, als ze de dvd wint wordt dat meerdere malen kijken(en ik vind het stiekem niet zo erg)

 24. Ik wil de dvd graag kijken met mijn dochter Dominique. Zij heeft de film in de bioscoop gezien en vond hem helemaal geweldig. Zij zit zelf op musicalles en vind zingen en dansen superleuk.

 25. Gaaf! Lijkt me zo’n leuke film! Zou m graag kijken met mijn dochter en neefjes/nichtjes