Review en winactie: Star Wars Lightsabers

Een van de mooiste verjaardagscadeau’s die ik als kind heb gekregen was een plastic kruisboog. Een plastic kruisboog met drie pijlen. Drie pijlen met zuignappen erop. Na een dag oefenen op de meegeleverde kartonnen roos, schoot ik op 10 meter afstand mijn tante haar bril van het hoofd. Wilhelm Tel kon een voorbeeld aan me nemen.

En de geschiedenis herhaalt zich. Mijn zoon treedt in mijn voetsporen. Niet met een kruisboog, want dat is zo jaren 80. Maar met een nerf gun met bijpassend Star Wars Lightsaber. Dat hij een goede oog-hand-coördinatie heeft, heeft hij ons als peuter in de ballenbak al bewezen. Nu blijkt ook het schieten met een Nerf gun een sinecure voor hem te zijn. En dat niet alleen. Terwijl hij zijn grote zus met de Nerf gun in de ene hand op afstand houdt, rijgt hij (voor nep natuurlijk) met gemak zijn kleine zus aan het lichtzwaard in zijn andere hand.

Ninja meets cowboy meets Star Wars. Dat is pas jaren 10!

star-war-lichtzwaard

Review Star Wars Lightsaber Rogue One

Dat dit lichtzwaard onweerstaanbaar is voor kleine én grote jongentjes lijkt me duidelijk! Maar kan een vijfjarige er ook mee omgaan? Er valt namelijk het één en ander aan te sleutelen. Dit lichtzwaard is op meerdere manieren te gebruiken, aan elkaar vast of los van elkaar. En dit Star Wars lichtzwaard is uit te breiden met één van de andere Star Wars Lightsabers uit de Blade Builders serie. Ik zeg ja! Mijn vijfjarige weet namelijk het zwaard en gun binnen no-time in en uit elkaar te schroeven.

Star Wars fan of niet, de Lightsaber Rogue One is een echte must-have voor elke jonge Jedi!

De Star Wars Lightsaber bestellen >>

Star Wars Lightsaber Rogue One winnen

starwars-lichtzwaard

In samenwerking met Hasbro mogen we de Star Wars Lightsaber Rogue One t.w.v. €49,99 verloten onder de bezoekers van Voormijnkleintje.nl.

Meedoen is simpel:

– Laat een berichtje achter, hier of onder het betreffende Facebook bericht. 

– Houd vervolgens de site en de Facebookpagina goed in de gaten, want aankomende zaterdag hoor je wie de winnaar van de Star Wars Lightsaber Rogue One is geworden. 

Winactie is afgerond.

Winnaar: Maaike Pannekoek-Hänschen
Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. kleinzoon tije gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  2. Mijn zoon heeft een hele Starwars kamer. Een grote fan dus. Ik zal.voor hem duimen.

  3. Zeer graag voor onze twee zonen, Staaaaaaaaaaaaaaaar Waaaaaaaaaaaaaaaars vinden ze fantastisch!