Winactie: Barbie in Starlight Avontuur

‘Wanneer komt de volgende Barbie-film mama?’ Het begint hier in huis inmiddels al een hele verzameling te worden, maar mijn meiden blijven fan van de vlotte, stoere en humoristische Barbie-films! En ik heb goed nieuws voor ze; vanaf vandaag is Barbie in Starlight Avontuur verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Barbie Star Light DVD 3D

Het verhaal

Een compleet nieuw en spannend verhaal van de belevenissen van Barbie. Samen met haar huisdier Pupcorn, vliegt Barbie als buitenaardse prinses op haar hoverboard rond in een universum hier ver vandaan. Op een dag wordt alles anders, de sterren twinkelen en dansen niet zo veel meer. Barbie reist af naar een prachtige andere planeet om zich daar aan te sluiten bij een speciaal team dat de sterren gaat redden. Ze ontmoet nieuwe getalenteerde mensen en samen gaan zij op spannende avonturen om het heelal te redden. Barbie ontdekt al snel dat als ze naar haar hart luistert en wat hulp krijgt van haar vrienden dat zij misschien wel de leider is waar het hele universum op zit te wachten! 

Winnen

Ook dit keer mogen we 2x een DVD en 1x een Blu-ray van de nieuwe Barbie in Starlight Avontuur weggeven! Dat zal de komende periode, wanneer het buiten weer kouder en natter gaat worden, vast goed van pas komen. Om mee te doen aan de winactie laat je hieronder een reactie achter en het zou tof zijn als je de winactie met je vrienden deelt.

Succes!

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Hoi Pauline,
    Zoë is onwijze fan van Barbie Rn heeft volgens mij alle dvd’s en kijkt het ook graag op Netflix. Zou hem graag voor haar willen winnen!!

    En gedeeld hoor

  2. Wat leuk zeg. Mijn dochters zijn dol op Barbie. Fijn om de DVD te kijken op een regenachtige middag als we allemaal genoeg hebben van het binnen hangen.