Wat voor vrouw ben jij eigenlijk?

Ik vraag me wel eens af wat voor “type” vrouw ik ben. Het schijnt dat daar grote verschillen en gradaties in zijn. Ik ben heel benieuwd.

Wat voor vrouw ben jij?

vrouwen

En wat voor type zal ik zijn:

-Handtassen, iedere vrouw blijkt er een grote hoeveelheid te hebben. Voor mij een bittere noodzaak en ik vind het echt ondingen. Ik kan er nooit iets in vinden en het is een last en gezeul.

-Rokjes en jurkjes, ik vind ze prachtig! Vooral bij een ander. Ik voel mezelf alles behalve comfortabel in die dingen. En als ik er al een draag, voelt het als het doorkomen in koud water, dus even wennen, altijd.

-Sieraden, ik vind ze mooi en zelfs prachtig maar ben heel selectief. Ik draag graag een mooi, opvallend horloge. Een ring, arm- of enkelbandje is tot daar aan toe. Maar halskettingen? Verschrikkelijk. Ik kan het niet uitleggen, maar het voelt echt vreselijk om mijn nek.

-Koken, yeah right. Het moet voor mijn gezin. Al die moeite doen voor iets wat binnen vijf minuten naar binnen is gewerkt.

-Huishouden, dat vind ik zonde van mijn tijd. Ook dit moet! Maar ik besteed dat het liefste uit. Ik zorg graag voor de werkgelegenheid. By THE way, over speelgoed stap ik prima heen.

-Schoenen en laarzen collectie, ik sterf er van maar loop altijd op de meest comfortabele. Biker laarsjes of All Stars, het moet niet gekker worden, ik kies voor lekker makkelijk.

-Staartjes en speldjes, ikzelf draag bij hoge nood een staart als ik weer eens de sportschooldrempel durf over te stappen. En zelfs toen m’n puber een kleuter was, had ik haar al deze genen doorgegeven, want die rukte alles eruit wat ik er in stopte.

-Taartjes bakken, schijnt iets te zijn wat iedere vrouw kan en doet. Al is het maar voor de verjaardag van je partner of kinderen. Ik kan weken bezig zijn met het ontwerp en bestel hem vervolgens bij de bakker.

-Romantische jankfilms, niets voor mij. Geef mij maar knappe mannen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zombies, vampieren, fantasie, name it.

Overigens, i looooooove Make-up, ik ga zeer zeker de deur niet uit zonder minstens een bescheiden laag. Ik spuit mezelf vol met heerlijke parfum, neem zelfs mijn fles mee onderweg. Ik ben enorm gek op hoge hakken, maar graag met zo min mogelijk kilometers. Ik had maar houd van lange nagels, alleen vind ik het gewoon niet praktisch en lak nog steeds trouw mijn teennagels, ja ook midden in de winter. Ik zou met alle liefde een verlanglijstje aan Dr. Schumacher of de Bergmann kliniek sturen met medische wensen om het een en ander op te vullen of op te trekken.

Dit laatste voor het geval een ieder dacht dat ik een soort van “Tom Boy” ben. Misschien, misschien ook niet. Ik ben gewoon mezelf.

Liefs,
Diana

Previous ArticleNext Article

8 Comments

 1. haha, Ja ik herken mijzelf we veel in de punten die jij beschrijft.
  Ik zal even mijn type vrouw spiegelen naar aanleiding van jou blog. 🙂

  – Handtas heb ik er gewoon maar 1 van, vind ik wel genoeg!
  – Rokjes en jurkjes trek ik eigenlijk alleen maar aan voor bijzondere gelegenheden…
  – Sieraden is dan weer niet echt mijn ding, hoewel ik het bij anderen wel mooi vind staan.
  – Koken vind ik dan persoonlijk wel weer leuk om te doen! Daar kan je soms ook even lekker je creativiteit in kwijt.
  – Huishouden is nou ook niet bepaald mijn lievelingshobby, helaas zal ik zo af en toe toch wat moeten doen.
  – Schoenen en laarzen, daarvan valt bij mij het aantal op zich nog wel mee. ik heb van alles 1 soort. 1 setje laarzen, 1 setje snowboots, 1 setje sportschoenen, een setje gympies en een setje pumps.
  – Staartjes en speldjes, ik gebruik dus echt geen speldjes, ik pak ’s morgens een elastiekje en hup staart in mijn haar. Mijn haar wordt namelijk met dit frisse weer enorm snel statisch en daar wordt je ook niet heel gelukkig van, dan maar bij elkaar houden met een elastiekje.
  – Taartjes bakken, daar hou ik van. Ik ben er nog lang niet goed in, maar zolang ik er zelf maar plezier aan heb! 🙂
  – Romantische jankfilms, ik hou wel eigenlijk van allerlei soorten films waaronder ook dus de romantische jankfilms. Horror films zijn dan weer niet mijn ding, maar een spannende thriller ga ik dan weer niet uit de weg. en wat betreft die vampieren, doe mij dan maar de Twilight reeks!
  – Make up,, dat is nog nooit helemaal mijn ding geweest, vroeger vond ik het vooral iets voor barbie-achtige meisjes, tegenwoordig vind ik het bij anderen wel mooi. Zelf kan ik niet zo goed overweg met make up. Ik ben daar veels te onhandig in. Dus waag ik me er ook echt alleen aan, als ik er ook echt tijd voor heb. Bijvoorbeeld met bijzondere gelegenheden.

  Ik ben benieuwd of er nog meer vrouwen durven te reageren of welk type vrouw zij zijn 🙂

 2. Ik durf 😉

  – Handtas, die heb ik laatst zelf eentje gemaakt omdat ik in de winkel maar niks vond wat echt bij mij past (en omdat ik dat gewoon gaaf vind om te doen…). Verder is 1 tas echt wel genoeg, al heb ik nog wel een klein “staptasje” waar alleen mn telefoon, wat geld en de huissleutel in past.
  – Rokjes en jurkjes vind ik heerlijk, maar ik draag ze te weinig. Een spijkerbroek met trui of t-shirt is vaak gewoon veel praktischer met kleine kinderen, vooral bij het fietsen.
  – Sieraden heb ik niks mee. Mijn trouwring draag ik eigenlijk alleen bij speciale gelegenheden, ik draag al jaren het horloge dat van mijn oma is geweest en met halskettingen en armbanden heb ik al helemaal niks. Die vind ik vooral beklemmend en onhandig.
  – Koken is voor 95% een noodzakelijk kwaad. We moeten nu eenmaal eten. Heel soms vind ik het wel eens leuk om een nieuw recept uit te proberen.
  – Huishouden, nog zo’n noodzakelijk kwaad. En zinloos, want voor ik klaar ben kan ik weer opnieuw beginnen…
  – Schoenen en laarzen, ook ik heb van alles 1 paar. Dus mijn man mag niet klagen 😉
  – Staartjes en speldjes, meestal draag ik mijn ontembare krullenbos gewoon los. Als ik ga sporten of als ik echt een bad-hair-day heb gooi ik er een elastiekje in, maar dat was het wel.
  – Taartjes bakken, daar vind ik niet zoveel aan. Maar omdat ik het decoreren met fondant dan weer wel superleuk vind om te doen, ontkom ik er vaak niet aan. Maar dat is dan gewoon biscuit of cake, voor een lekkere appeltaart bel ik mn vader wel gewoon op.
  – Romantische jankfilms,liever niet…. Ik hou van fantasy, zwaardgevechten en van die heerlijke commerciele actiefilms. Zinloos geweld zeg maar….
  – Make up,,doe ik wel op. Maar niet zo veel. Als ik naar een feestje ga wil ik nog wel eens wat oogschaduw en foundation op doen, maar verder blijft het bij dagcreme en mascara.

  Wat voor vrouw maakt dat mij? Ik vind mezelf geen tomboy, eerder een praktisch ingestelde vrouw…

 3. Pingback: Miss Chaos, zomercollectie 2015
 4. oh ik had nog helemaal niet gereageerd!! Superleuk stuk weer Diana en ja ik herken stukken hoor zoals de comfy schoentjes, nagellak en losse haren whahahaha..Dan hebben we wel 1 verschil dat is de handtassen, i love them <3 <3