Hoe kies jij je wijntje?

Het moederschap brengt een hoop onkosten met zich mee. Alleen al de wijn die je moet drinken om het een beetje leuk te houden. Maar hoe kies je nou je wijntje? Want er zijn wijntjes van 2,59 maar ook van 21,95 (en nog veel hoger)

Ik ben geen wijnkenner, maar ik kijk altijd naar het etiket (ik blijf toch een vrouw). Als ik voor een schap met wijn sta, zoek ik het leukste en aantrekkelijkste etiket eruit, als de prijs dan ook nog een beetje schappelijk is, heb ik mijn wijntje gekozen. De Syrah Rosé van Les Petits Carreaux is zo een fles die ik uit de schappen zou trekken. Een lekkere retro look die je meeneemt ‘back to the sixties’.

vis petit carreaux syrah rose

De Syrah rosé is makkelijk te drinken en heeft aroma’s van aardbeien en framboos. Ideaal bij een lunch met salade of sushi. De wijn is heerlijk voor een zomerse dag in het park of op het strand. De prijs € 5,99 is ook nog te overzien zolang je niet van plan bent om de hele buurt langs te laten komen.

468x60 AH Zwaar

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.