Got to love it: Little Label

Er zijn vele merken op de markt. Maar één merk dat vanaf het begin af aan, dus zes jaar geleden toen mijn eerste kleintje geboren werd, al tussen mijn favorieten staat is Little Label. Toen was het merk vooral gericht op basics, zéér fijne basics welteverstaan. Maar (gelukkig) groeide Little Label en kwam daar elk seizoen een mooie (luxe) collectie bij. Kleding die perfect onder het kopje ‘Little Label’ kan vallen, maar toch dat beetje extra hebben om geen basics te zijn. En ook dit komend winterseizoen hebben ze het weer geflikt. Een prachtige en fijne collectie om bij weg te kwijlen.

Mijn zesjarige draagt hier de demin blue melee jurk. Het materiaal is zo zacht, dat je er wel in wilt wonen. En de kleur donkerblauw vind ik haar ook altijd zo prachtig staan. Het model is eigenlijk vrij simpel, oftewel basic, maar de details maken de jurk weer uniek. Zoals de koordjes of de knoopjes in de hals en aan de mouwen. De bijpassende maillot van Little Label maakt het setje helemaal compleet.

Little label jurk

Mijn zesjarige is echt dol op deze jurk. Zo dol dat ze op het juffen-feest niet verkleed naar school wilde, maar dit setje aan trok. Een groter compliment kun je niet krijgen Little Label!

Little Label; Got to love it!

 Gesponsorde post ©

Kijkje achter de schermen? Volg Voormijnkleintje.nl op Instagram

Previous ArticleNext Article