Heb je al een winterjas?

In augustus begon ik al over winterjassen. Inmiddels  zijn mijn kleintjes voorzien (nu ik nog) van een winterjas. Tot nu toe hebben ze het nog niet echt nodig gehad, maar het lijkt erop dat het nu toch echt gaat komen. Afgelopen week riep de peuter zelfs: “Ik heb het zóóó koud! Ik wil in een warm badje!!”. Een zomerjas voldoet niet dus meer, eindelijk mogen de winterjassen uit de kast om de kleintjes op te warmen.

En ook al is de uitverkoop nog lang niet begonnen. Ik was toch even benieuwd of de jassen die ik had aangewezen, inderdaad zo populair zouden zijn. Of heb ik de plank volledig misgeslagen met met mijn trendvoorspellingen?

babyboys winterjas

Babyboys: Het winterjasje van Moodstreet is bij Kixx nog verkrijgbaar in maat 68 en het Tumble ‘N Dry jasje kan ik er niet meer terugvinden… Uitverkoop niet gehaald dus. Ha, punt voor mij!
babygirls winterjassen

Babygirls: Het sterren winterjasje van Z8 is helemaal uitverkocht bij Olliewood. Het teddyjasje van Beebielove daarentegen is nog volop verkrijgbaar. Een gevalletje fifty-fifty.

boys winterjassen

Grote jongens: Wederom een fifty-fifty situatie. De jas van Gsus is nog verkrijgbaar in de meeste maten en de jas van Scotch en Soda is niet terug te vinden.

girls winterjassen

En als laatste de grote meiden: Beide jassen (NoNo en Mim-Pi) zijn nog in meerdere maten verkrijgbaar. Plank misgeslagen? Of heeft de betreffende winkel gewoon teveel ingekocht… Ik weet het niet, maar ik vind deze jassen nog steeds allemaal de gaafste winterjassen!

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Wat een leuk idee om na een paar maanden nog eens terug te kijken of je voorspellingen zijn uitgekomen 🙂