Got to love it: Winterjas van Mim-pi

Uiteraard zijn de befaamde winterjassen van Mim-pi weer in allerlei varianten in de wintercollectie 2016/2017 aanwezig. Ik shopte voor mijn oudste dochter bij Kixx-online alvast een fijne winterjas. En hoewel het eigenwijze merk dit seizoen met een opvallende lijn komt; niet dramatisch maar juist legendarisch ZWART WIT! Kies ik toch voor wat Mim-pi zo kenmerkend maakt: KLEUR!

mim-pi-winterjas

Mim-pi winterjas € 99,95 –
Smile and the world smiles with you! is het motto van Mim-pi. En dat is ze gelukt, de kleurexplosie van deze winterjas kan mij alleen maar vrolijk maken. 

Ben je toch meer gecharmeerd van legendarisch ZWART WIT, dan kun je je lol op deze wintercollectie met Mim-pi. Een trend die al werd gespot in verschillende interieurs, ook kinderkamers!  En nu dus ook Mim-pi die de herkenbare, vrolijke meisjeskleding evengoed met ZWART WIT volledig eigen maakt.

De vier winterjassen van Mim-pi zijn stuk voor stuk weer plaatjes om te zien en natuurlijk mét het populaire zakje aan de binnenzijde voor muts en handschoenen. De winterjassen van Mim-pi zijn het bewijs dat handig, lief, hip en uniek prima samengaan.

Previous ArticleNext Article