Eitje of ijsje?

Laatst vroeg ik aan mijn kinderen ‘wie wil er een eitje?’ Mijn dreumes sprong op, rende naar de vriezer en ging driftig op zoek naar een ijsje. Hij had het niet helemaal goed verstaan denk ik, of hij hoorde gewoon wat hij wilde horen. Want weer of geen weer, mijn kinderen lusten altijd wel een ijsje.

Daarom is het shirtje van Huut, met het raketje, ook een favoriet bij mijn kinderen. Mijn kleuter vroeg zelfs of ze erin mocht slapen. Blijkbaar zit het shirtje dus ook heel lekker. Maar ze hebben nog meer leuke shirts. Wat dacht je van de ‘hoge hak’? Dat hoort bij een echt dametje. Of de dinosaurus T-rex op je shirt, dat wil toch elke stoere jongen?

Winnen
Wil jij je kleintje ook blij maken met een shirt van Huut? Ik mag er 2 weggeven. Laat hier op het win-formulier weten voor welk shirt jij zou kiezen. En wie weet heeft jouw kleintje ook binnenkort een shirt van Huut.

Update: winactie is afgerond.

 

Pin It
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

1 Comment

  1. Leuk, het pistool! Omdat mijn meisje altijd zo hard moet lachen als we ‘pieuw pieuw’ zeggen.