Mama agenda

Soms ben ik een ietwat verwarde moeder. Dan sta ik met een roze jasje in mijn hand mijn dreumes te roepen. En dan word ik een tikkie ongeduldig als hij steeds harder ‘Nee, Rie!’ gaat roepen. Totdat ik me realiseer dat ik dus de jas van zijn zusje bij hem probeer aan te trekken. En mijn dreumes mij dat al een tijdje duidelijk probeerde te maken.

En dan zal ik maar niet beginnen over alles wat ik vergeet, zoals afspraken, boodschappenlijstjes, waar ik mijn sleutels heb gelaten en ga zo nog maar even door.

Mama agenda van Pauline Oud

Een agenda bijhouden in mijn telefoon is ook (nog) niet aan mij besteed. Ik moet kunnen kladderen in een agenda en lekker door de weken heen kunnen bladeren. Zo houd ik, voor mijn doen, het beste overzicht van afspraken en wat er gebeuren moet.

Voor volgend jaar heb ik een heuse ‘mama agenda’. Pauline Oud komt met haar eerste jaar-agenda, dat leek me een mooi moment om een boekje boordevol bloempatronen en haar leuke illustraties aan te schaffen. In de agenda kun je elke maand aan de hand van een paar vragen de bijzondere momenten bijhouden. Leuk voor later, om nog eens terug te lezen!

Pin It
Previous ArticleNext Article