Bh met gelbeugel

Carriwell voedingsbh met gelbeugel

Ik ben een moeder die lang borstvoeding geeft. Voor de verandering géén bewuste keuze, maar het liep/loopt gewoon zo. Nu heb je met borstvoeding geven ook speciale bh’s nodig. Zo eentje met een klepje en meestal zonder een beugel. Want harde metalen beugels zijn ongeschikt en kunnen zelfs borstontstekingen veroorzaken door melkkanaaltjes dicht te drukken. Maar omdat ik eigenwijs ben en ik gewoon niet zonder beugel-bh’s kan, heb ik deze toch altijd gedragen. En ik had geluk, ik heb namelijk nooit een borstontsteking gehad. Maar toch had het beter geweest als de GelWire™ beha eerder op de markt was gekomen. Deze GelWire™ beha heeft namelijk een soepele siliconen beugel die warm wordt op de huid en zich vormt naar de borst zodat hij altijd de juiste pasvorm heeft.

En dat het een innovatief product is, bewijst het wel met de prijzen dat het al in de wacht gesleept heeft, waaronder de BabyStuf Baby Innovation Award 2014 in de categorie Feeding.

CarriwellNL_3100 GelWire Bra Black

Carriwell

Het Deense bedrijf Carriwell is reeds 17 jaar actief in de zwangerschapsmarkt. Zij onderscheidt zich van concurrenten door een totaalpakket aan te bieden: van naadloze lingerie, lingerie met kant, borstvoedingskleding en de organic cotton lijn tot accessoires (zoogcompressen, buikbanden, netbroekjes, kraambustiers etcetera). Bovendien levert Carriwell enkel kwaliteitsproducten en staat het merk in talloze landen bekend om haar naadloze, comfortabele microfiber lingerie voor de zwangere of borstvoedende vrouw.

 

Previous ArticleNext Article