Zeemeermin slinger; personaliseer het zelf voor een verjaardag

zeemeermin slinger

Organiseer jij een zeemeermin feestje voor je kleintje? En ben je met man en macht de versiering aan het verzamelen? Wij weten als geen ander hoe leuk het is om de hele ruimte in het feestthema te versieren. Voor een zeemeermin verjaardag doe je dat onder andere met ballonnen en slingers. Voor dat laatste ben je hier op het juiste adres, wij hebben namelijk een zeemeermin slinger gemaakt met alle letters van het alfabet én cijfers.

Cijfers en letters

Doordat je alle letters en cijfers zelf kunt printen, kun je de zeemeermin slinger helemaal personaliseren voor een verjaardag. Denk aan: ‘Hierdepiep Hoera Olivia is jarig’ of ‘Gefeliciteerd Puck 6 jaar’. Doordat de cijfers er ook bij zitten, kun je gemakkelijk de leeftijd van je kleintje aan de slinger hangen. Hoe dan ook, je kunt het zo gek niet bedenken, want alle letters en cijfers kun je zoveel printen als je wil. Je komt dus nooit een letter of cijfer tekort voor deze zeemeermin slinger!

zeemeermin slinger

De zeemeermin slinger past helemaal bij de rest van onze zeemeermin printables. Met deze slinger kun je het kinderfeestje van je kleintje helemaal compleet maken.

Alle letters en cijfers zijn uniek van kleur en combinatie. Maar door dezelfde stijl passen ze toch allemaal perfect bij elkaar. Het maakt dus niet uit welke letters uit het alfabet en cijfers je allemaal nodig hebt.

Zeemeermin slinger maken

Per A4 staan twee vlaggetjes voor de zeemeermin slinger afgebeeld. De vlaggetjes print en knip je zelf uit. Eén vlag voor de slinger is +- 16 cm hoog en +- 14 cm breed. Je knipt de letters en cijfers die je nodig hebt dus uit en plakt deze aan een touw. Dat kun je doen door het vouwstrookje om het touw te vouwen en vast te plakken met plakband. Wat ook kan, is het vouwrandje vast te maken met een nietje. Net wat je zelf het prettigste vindt.

We raden ook aan om de vlaggetjes voor de zeemeermin slinger op wat steviger papier af te drukken. Zo krijg je echt een mooie slinger voor een verjaardag!

Zeemeermin slinger printen

Deze zeemeermin slinger voor een verjaardag kun je voor slechts € 2,49 bij ons kopen. In dit printable pakket zitten dus 18 A4’tjes met op elk twee vlaggetjes. A-B, C-D, E-F, G-H, I-J, K-L, M-N, O-P, Q-R, S-T, U-V, W-X, Y-Z, 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-0

Bedrag € -
zeemeermin slinger
Previous ArticleNext Article