Winactie: DUPLO Mijn eerste boerderij & tractor

Ondertussen op de boerencamping…

Een weekje kamperen bij de boerderij doet onze fantasieën op hol slaan. De 6-jarige, die ooit angstkreten uitsloeg van alles op vier poten en groter dan 20cm, wil een geit. De kleuter wil zijn tractorrijbewijs. De peuter heeft de tijd van haar leven, want ze kan de hele dag op haar gele laarsjes achter de kippen aan rondbanjeren. En ik wil een camping, eigenlijk vooral de boerderij. En heel veel geld voor personeel.

Het leven op de boerderij. Klinkt fantastisch, maar ik zie aan de eigenaren van deze fijne boerderij dat het, hoe leuk ook, hard werken is. Heel hard werken.

LEGO DUPLO speelt hierop in met een nieuwe set “Mijn eerste boerderij” en “Mijn eerste tractor”. 

Voor degene die het laten kennis maken met ‘het boerderijleven’ iets minder rigoureus willen aanpakken is de LEGO DUPLO set ideaal om spelenderwijs het boerderijleven te leren kennen. LEGO DUPLO ‘Mijn eerste boerderij’ leert kleuters op een speelse manier alles over een doorsnee dag op de boerderij, over dieren, hun geluiden en over wat dieren kunnen produceren. De gekleurde LEGO DUPLO stenen zijn ontwikkeld om de kleinste handjes op een veilige manier bouwvaardigheden aan te leren.

Op de boerderij is een tractor natuurlijk onmisbaar! Bouw de tractor met de stevige, kleurrijke blokken en vul hem met de fruitelementen. Laat je kleintje kennis maken met kleuren en fruitsoorten via speciaal bedrukte stenen. Met LEGO DUPLO ‘Mijn eerste tractor’ kan je peuter het leven en het werk van de boer en de boerin uitgebreid ontdekken.

duplo

Winnen

Voormijnkleintje.nl geeft de set “Mijn eerste boerderij” en “Mijn eerste tractor” weg. Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter en/of Instagram en laat op het winformulier weten dat je graag kans maakt.

Previous ArticleNext Article

17 Comments

 1. Zou heel graag de boerderij voor onze kleine Thor willen winnen. Broer en zus hebben altijd met duplo gespeeld maar zijn inmiddels al een tijdje naar de kleine blokjes en aangezien Thor maar niet “kwam”, hebben we alles weggedaan naar andere kindjes omdat we niet dachten dat we nog een kleintje erbij zouden mogen krijgen. Maar Thor is inmiddels toch echt een feit en al bijna 9 maanden en het zou super zijn om zijn eigen collectie duplo te gaan starten met deze super mooie set!

 2. ik volg je via facebook ! Ik zou de set graag winnen voor mijn zoontje !

 3. Een extra verjaardagskado voor de dochteris altijd leuk

 4. Ik doe graag mee om kans te maken op deze leuke boerderijset voor mijn aller eerste kleinkind. Zou het geweldig vinden om zo meer te laten zien van de boerderij.

 5. Dit zou een te gek cadeau zijn voor de kleine, hij woont op de boerderij en ik ga natuurlijk meedoen.

 6. Dit zou een supercadeau voor mijn kleine meid zijn.. Ze is helemaal verslaafd aan de kinderboerderij hier en met duplo speelt ze ook zo graag..! ♡

  Uiteraard volgen we op FB en twitter

 7. D uplo
  U itermate
  P lezierig
  L ego
  O ntdekken! Ik doe graag mee.

 8. Leuk voor mn neefje al sloopt ie liever dan ie iets bouwt 😉

 9. Ik doe ook heel graag mee voor mijn dochtertje Lola. Ze word bijna 1 en dit zou een super cadeau zijn! Kan ze lekker spelen met de diertjes 🙂

 10. We hebben al twee bakken vol met Duplo dus ik voel me wel een beetje hebberig dat ik meedoe maar ohhh… Duplo is zó leuk! Daar wij geen buitenleven leiden lijkt mij deze set reuze educatief voor onze jongste van 15 maanden. En oudere kindertjes 😉 Leuk dat je er een gebouwtje mee kan bouwen, de deurtjes, fruitblokjes en uiteraard de tractor!

 11. Wat een geweldig cadeau voor mijn mannetje, hij begint net Duplo echt te ontdekken, wat uitbreiding is dus altijd leuk.
  Zeker omdat het om een boerderij/tractor gaat, daar is hij helemaal weg van, hij komt dan ook graag bij opa en oma op de boerderij.

 12. Kind zoekt boerderij, je kan er niet jong genoeg mee beginnen