Jongens, dino’s en bouwen… Perfecte combi

Jongens en dino’s… Wat is het toch dat die reusachtige lompe beesten toch zo mega interessant maakt? Is het dat ze dan als losgelagen luchtalarmen in de rondte kunnen brullen? Of dat ze overal bovenop kunnen stampen onder het mom van ‘Ik ben een gevaarlijke, monsterachtige dino en ik ga alles kapot maken!’ Leuk joh! 

Ik weet niet wat het is, maar machtig vinden ze het in ieder geval.

Jongens en bouwen… Hier kan ik mij iets beter in verplaatsen. Ik snap dat wel, dat je van elk object en item iets bouwen kunt. Maar dat je alle fietsen op een hoop gooit en dat een huis noemt, dat snap ik dan weer niet zo. Hoe dan ook, bouwmateriaal zoals LEGO, Kapla en K’NEX zijn onmisbaar in een huishouden met kinderen, want meisjes kunnen natuurlijk net zo gek zijn op bouwen als jongens.

Bouw je eigen K’NEXOSAURUS REX

Dino’s en bouwen blijkt dus de perfecte combi voor een jongen om zich te kunnen vermaken. Daarom heeft K’NEX, heel slim, de K’NEXOSAURUS REX bedacht. De K’NEXOSAURUS REX bevat maar liefst 255 officiële K’NEX onderdelen én een motor die op batterijen werkt. De dino kan niet alleen lopen, maar zwaait ook met zijn staart, hoe cool!

12568-KNEXosaurus-Rex-model_medium

Winnen

Heb jij ook zo een kleintje in huis die dino’s en bouwen de perfecte combi vindt? We geven een K’NEXOSAURUS REX pakket t.w.v. € 29,99 weg! Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook en laat hier op het winformulier een berichtje achter zodat we weten dat je mee wilt doen aan deze winactie.

Previous ArticleNext Article

8 Comments

  1. Voor mijn binkie zijn lievelings beest is een dino! En hij speelt het meeste met zijn KNEX! Hij verdient het echt!

  2. Mijn vierjarige dino en draken lover zal hier helemaal gek van zijn!!! Alles wat beweegt, teveel onderdelen heeft, en alleen met slimme wiskundige papa’s in elkaar gezet kan worden, is hot!

  3. O dit zou mijn zoon echt geweldig vinden hij is dol op bouwen en op dino’s dus dit zou geweldig zijn!