Review en winactie: Play-Doh Town 3 in 1 centrum

Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, heb ik een soort haat-liefde verhouding met klei. De liefde is overduidelijk wanneer mijn kleuter er de hele dag, maar dan ook de hele dag mee spelen kan. Het is ongelofelijk hoeveel plezier ze erin heeft en hoe lang ze het ook met klei volhoudt. Een ander stukje liefde is de geur die ervan af komt. Nostalgisch. En gewoon lekker.

Maar de haat aan klei die bij mij op komt borrelen, is wanneer er allemaal kleine stukjes op de vloer belanden en vervolgens onder mijn schoen. Ook belanden er plakkaten klei op de ellebogen en op de knieën van mijn kleintjes. Diep gemergeld in het stof, droogt de klei om de één of andere reden mega-snel uit, met als gevolg dat je de harde plakkaten klei niet zonder schaar of grof geweld uit de kleding krijgt.

Maar ik geef toe, wanneer mijn kleintje met volle teugen heeft genoten van het spelen met haar klei, verdwijnen mijn haatgevoelens als sneeuw voor de zon. 

Review Play-Doh Town 3 in 1 centrum

Play-Doh Town 3 in 1 centrum is een flink pakket wat een winkelcentrum moet voorstellen. Maar wel nadat jezelf aan de slag bent gegaan. Een klokkentoren, kapsels van de figuren en de stadsvogels op de daken dienen allemaal zelf gemaakt te worden. Ik heb het al eerder verkondigd, ik ben geen creatief klei-wonder, dus mijn kleintjes zijn helemaal op zichzelf aangewezen.

play doh klei town

play doh

town play doh klei

Het is moeilijker dan de verpakking voor doet stellen, maar mijn 8-jarige slaagt er uiteindelijk toch in om op zijn minst een kapsel te maken waar ze ook nog tevreden mee is. Mijn kleuter is bij het uitpakken van de doos al direct haar eigen weg ingeslagen en fabriceert graag haar eigen ideeën in de stad.

Conclusie: voor een achtjarige is er genoeg uitdaging om de stad zo te krijgen als op de verpakking. Voor een vierjarige zijn de 8 potjes Play-Doh, oftewel 448 gram speelklei genoeg voor uren vermaak. 

Het eindresultaat na een ochtendje kleien
Het eindresultaat na een ochtendje kleien…

Winnen Play-Doh Town 3 in 1 centrum

Heb jij ook iemand thuis die zich uren kan vermaken met Play-Doh klei? En kan jij ook zo genieten van je kleintjes, wanneer ze met volle overgave aan het spelen zijn met klei?

play doh town set

We mogen een pakket Play-Doh Town 3 in 1 centrum €54,99 weggeven! Geweldig toch, zo vlak voor Sinterklaas? 

Meedoen is simpel:

– Laat een berichtje achter, hier of onder het betreffende Facebook bericht

– Houd vervolgens de site en de Facebookpagina goed in de gaten, want aankomende zaterdag hoor je wie de winnaar van de Play-Doh Town 3 in 1 centrum is geworden. 

Winactie is afgerond. De winnaar is Suusje.

Niet gewonnen? Bestel Play-Doh Town dan hier >>

Previous ArticleNext Article

26 Comments

 1. Wij hadden vroeger ook altijd play doh, maar ik herken de troep die het achterlaat.

 2. Ik zou graag willen testen of mijn zoontje er urenlang zoet mee kan spelen. Dat zou wel eens fijn zijn. ;-). Ik heb wel een vermoeden dat hij er een lekkere rommel van zal maken. Maar ja, als hij maar plezier heeft. Zou het graag proberen

 3. kleindochter lise is dol op kleien maak ik haar vast heel blij mee #duimen

 4. Zo herkenbaar, het haat-liefde verhaal wbt klei! In de zomermaanden verdwijnt het dan ook altijd vrij “plotseling” en heeft mama geen idee waar het gebleven is. Maar nu het weer minder weer is om buiten te spelen en de dagen korter worden is er niks lekkerders dan lekker kneuterig met de tafel vol en alle kindjes samen de mooiste creaties maken. De set is hier om die reden dan ook meer dan welkom 🙂

  we gaan heel hard duimen 🙂

 5. Jjjjjaaaaaaa mijn meide zijn gek op knutselen en de oudste (4) is dol op kleien. Deze set zou geweldig zijn om de creativiteit te stimuleren.

 6. Ja! Ik heb een zoon die zich ook uren met klei kan vermaken. Een heerlijke ‘bezigheid’ voor mij omdat te mogen aanschouwen. Zijn zusje kijkt ondertussen ook al goed bij haar broer af hoe hij van alles weet te maken.
  Ik heb afgelopen zomer zelfs een mini klei emmer mee genomen in de tas ‘voor vermaak in het vliegtuig’. Voor als de nood echt nood was… zeg maar…. En de nood was er en het het was een uitkomst! (Mijn twijfels of echt iedereen er blij mee was, want er bleef idd her en der wat achter)

 7. Ik hou er zo van als mijn dochter aan het kleien is. Ze is er zo gek op dat ze werkelijk uren achter elkaar bezig is.
  Ze geniet ervan en je hebt er geen kind aan.
  Deze Play Doh set zou een geweldig cadeau voor pakjesavond zijn.

 8. Kleien blijft een grote hit! Zeker nu met dit regenachtige weer en de klei is soms niet aan te slepen. Een geweldige set is dit, weet zeker dat ze een gat in de lucht springen! Eerlijk is eerlijk zelf vind ik het ook super gezellig aan de grote tafel en klei graag een rondje mee haha. Lachende snoetjes <3, een tafel vol kleurtjes en de mooiste creaties die te voorschijn komen, genieten met een hoofdletter G! Een super gave aanvulling is deze Play-Doh town set, wauwww nog niet eerder gezien. Ik ga de duimen knijter hard laten draaien!!

 9. Dat is wel echt een supercadeau voor mijn kinderen van 3 en 5 jaar oud. Dat zou ze veel speelplezier geven en als moeder kies ik alleen voor play-doh omdat dat tenminste langere tijd zacht blijft, geen kleur afgeeft en goed op te ruimen is.

 10. Elke dag; mama mag ik kleien? Mijn zoontje Dex is er gek op
  Ik ga héél hard duimen dat ik deze win en hem hiermee kan verrassen

 11. Haha, het is zoooó herkenbaar! Mijn dochter van 3 is er dol op en kan eindeloos veel verhalen ermee msken

  1. Aaarghhh al op enter gedrukt voor ik het door had. Ja moeder van 3 die even tussendoor gehaast wil mee doen

 12. Wow! Mijn meisje is helemaal gek van play doh of wel kleien en vind dit ook echt een gave set, jammer genoeg ook altijd aan de prijs! Ik doe dus graag mee!

 13. Wat leuk! Mijn zoontje vind het heel leuk om met klei te spelen, ik doe graag mee 🙂

 14. Geweldig dit! Allebei mijn dochters houden heel erg van kleien. Hier zullen ze vast heel veel plezier mee gaan beleven als ze deze winnen! Duimen maar…

 15. Die foto na die ochtend kleien, heel herkenbaar! Mijn dochtertje vindt kleien geweldig! Ik denk dat ze dat wel het allerliefst doet. Wat een geweldige Play-doh set is dit! Mijn meid heeft voornamelijk wat losse vormpjes waarbij ze speelt, maar dit is natuurlijk veel meer uitdaging voor haar. Wat zou het gaaf zijn als ik, sorry, de Sint natuurlijk…… haar met pakjesavond hiermee kan verrassen. Ze zou er superblij mee zijn, en gelukkig hebben ze de dag erna vrij van school, dus zou ze er dan de hele dag mee kunnen spelen.

 16. Ja ik doe graag mee! Kids zijn hier beiden dol op kleien en ik ben dol op de rotzooi! O nee dat laatste is niet waar 😉

 17. Robin wil van klei graag leuke dingen maken
  Bloemen, auto’s, of gewoon ‘n gans
  poppetjes, boten of huisjes
  Dit is dus voor hem een grote kans

  Hiermee kan je een stad gaan maken
  met een huisje met een dak
  ook al is het niet eenvoudig
  want boetseren is een vak.

  Maar met Play-Doh is het eenvoudig
  De kids zijn altijd aan ‘t genieten,
  Uren speelplezier en veel lol,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten.

  Dit is echt een super prijs,
  daarom hopen we te winnen.
  Met de kleuren en vormpjes aan de slag,
  willen de kids zo snel mogelijk beginnen 😉

 18. Wat een mooie set! Zo groot heb ik nog niet eerder een doos van Playdoh gezien…..Echt heeel leuk!!
  Mijn dochter is inderdaad dol op kleien en kan er zomaar uren zoet mee zijn. Wat zal ze het leuk vinden om een compleet dorp te maken….
  Ik vind het ook heerlijk om samen met haar aan de slag te gaan. Vaak maken we taartjes en koekjes maar ook poppetjes en dieren maken vinden we te gek. Mijn handen jeuken om samen met haar aan de slag te gaan en het dorp mooi te maken…

  Nu alleen nog hopen dat Sinterklaas hem voor haar mee wil nemen in de zak 😉

 19. Heb een dochter en een zoon die dol zijn op kleien! Wat zouden zij het leuk vinden om hiermee te spelen (en papa en mama stiekem ook ;-)). Heel graag!

 20. kom een kansje wagen voor mijn meiden
  hiermee beleven ze weer uren speelplezier

 21. Ook ik doe heel graag mee. Er lopen hier twee kleimonsters rond die deze set ongetwijfeld het einde zouden vinden. Ik herken overigens je ergernis over het overal terugvinden van harde stukjes klei. Maar ja, die uren dat ze er zoet mee zijn, zijn dat zeker waard.

 22. Mijn kids zijn dol op klei, het wordt hier nog net niet gegeten. Dit vinden ze echt gaaf!!

 23. Ik doe heeeeel graag mee voor mijn dochter Roosje van 4. Ze is echt een grote kleifanaat dus we zouden het super tof vinden *fingerscrossed*