Develab schoenen

De winter komt eraan, tijd voor nieuwe schoenen! Ik vind goede schoenen altijd erg belangrijk voor mijn kinderen. Op hun voeten moeten ze hun leven lang lopen en dus moeten wij er nu voor zorgen dat ze goed kunnen groeien. Mijn kinderen kregen nieuwe Develab schoenen. Mijn dreumes is gek op schoenen, als wij ’s morgens beneden komen, loopt hij als eerst naar zijn schoenen om ze aan te trekken. Toen de  stoere stevige Develab boots binnen kwamen, liet hij ook meteen alles vallen om zijn nieuwe schoenen te passen. Eenmaal aan, mochten de boots voorlopig ook niet meer uit.

Mijn kleuter daarin tegen, moet altijd even wennen aan iets nieuws. Zelfs nieuwe sokken aantrekken, vindt ze maar niks. Ze wilde haar nieuwe Develab laarsjes met een stoer en zacht nepbontje niet meteen passen. Dat doe ik morgen wel mama, zegt ze dan. De volgende dag deed ze dat dan ook. De eerste dag na onze vakantie weer naar school met haar nieuwe laarsjes. De laarsjes zaten meteen perfect en toen ze ’s middags weer thuis kwam, zei mijn kleuter dat haar laarsjes heel lekker zaten. Ik vind de laarsjes geweldig staan onder een rokje of lekker stoer met een gave skinny-broek.

Binnenkort kom ik terug op de kwaliteit van de Develab schoenen.

Winnen
Wil jij ook van die gave Develab schoenen hebben voor je kleintje? Ik mag een aantal van deze modellen weggeven! Helemaal gaaf toch? Er zijn twee manieren om kans te maken op de jongens boots of de meisjes laarzen.

– Like & Share op Facebook dit bericht en laat bij de reacties weten of je graag de meiden laarzen of de jongens boots zou willen winnen. Vermeld ook de gewenste maat erbij!

– Of vul hier op het win-formuliertje onderaan de pagina in welke Develab schoenen (meiden of jongens) en welke maat je zou willen winnen.

Wie weet win jij één van deze gave Develab schoenen!

Update: winactie is afgerond.

Pin It
Previous ArticleNext Article

11 Comments

 1. Ik zou graag de jongensboots in maatje 28 winnen. Mijn zoon wordt binnenkort 4 jaar en dan mag hij eindelijk echt naar school. Met deze boots komt hij wel heel stoer binnen op z’n eerste schooldag.

 2. DIT ZIJN HELE GAVE SCHOENENVOOR MIJN KLEIN ZOON. HIJ IS MIJN GROTE VRIEND EN ALS IK MET HEM GA WANDELEN MOET HIJ GOEDE SCHOENEN AAN, VAN DAAR MIJN AANMELDING. ALS IK IN AAN MERKING KOM GRAAN MOOIE WANDEL SCHOENEN IN DE MAAT 29.
  VRIENDELIJKE GROET VAN EEN TROTSE OMA

 3. I ‘d like to devellop my own devellab’s!!!
  Zijn ze er ook in het groen? Dan zou ik ze graag in maat 32 willen proberen. Maar blauw mag ook!
  Ik ben me heel bewust van mijn outfit, zegt mama.
  Groetjes en misschien tot loops en springs,
  Pépé

 4. 2288 Rosso of 2479 cognac maat 31 zijn echt super gaaf! Daar zou j mij en mn dochtertje erg blij mee maken.

 5. ik zou graag de jongens schoenen willen winnen
  voor mijn zoontje van 1,5 omdat hij nu pas kan lopen
  en dit hele goede schoenen zijn
  dus het zou perfect zijn voor zijn eerste stapjes
  graag maatje 23
  het is namelijk een mini reusje

 6. Ik vind deze laarzen echt heel erg cool. Ik kan nu net 2 dagen fietsen op mijn driewieler en ik denk dat ik dat met deze schoenen nog beter kan! Maat 26.

  Groetjusssssssssssss Tobias

 7. Super Gaaf !! ik zou graag de meisjes schoenen in maat 21 of 22 willen winnen … wat zal mijn kleine meisje showen met zulke coole boots !

 8. Zo gaaf deze laarzen van Develab!
  Vorige winter had mijn zoontje de cognackleurige. Nu zijn ze er in een nog stoerder ontwerp met die dikke zolen!
  Die blauwe kleur is ook helemaal het einde voor op een jeans!