Winactie: 3×4 tickets voor Sint Weekend – Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden viert de komst van Sinterklaas tijdens de RADIONL Sint Weekends.

Sinterklaas brengt op 3 & 4 december een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden tijdens de RADIONL Sint Weekends. Sinterklaas en zijn Pieten zorgen voor een dag vol plezier voor alle kleine Plopsa-bezoekertjes! 

Sinterklaas-plopsaland

Wat valt er allemaal te beleven?

Samen met RadioPiet wordt de Sint warm verwelkomd tijdens de feestelijke intrede. Iedereen die persoonlijk zijn tekening of verlanglijstje aan Sinterklaas wil komen geven, krijgt vervolgens de kans om een bezoekje te brengen aan de Sint Op zijn troon. Daarnaast is er ook een surpriseact van een RADIONL artiest waarbij alle bezoekers uit de bol kunnen gaan tijdens het liveoptreden.

En natuurlijk kunnen kleine Ploppertjes zich ook steeds uitleven op de 25 attracties, krijgen ze de kans om tal van Plopsa-figuren te ontmoeten, waaronder Wickie de Viking, Maya de Bij en Kabouter Plop én kunnen ze genieten van de grote Bumba Magico Show. Om het plaatje compleet te maken krijgen de kinderen tenslotte nog een zakje vol lekkers mee naar huis!

Wil jij hier bij zijn? We hebben een exclusieve winactie en geven 3×4 tickets weg!

Om het aankomende Sinterklaasfeest-weekend helemaal compleet te maken, is een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden tijdens het RADIONL Sint Weekend een kers op de taart! Laat een reactie hier of bij het Facebookbericht achter en maak kans op 4 tickets! We geven namelijk 3×4 tickets voor dit speciale Sinterklaasfeest weg. De kaartjes zijn enkel geldig op 3 of 4 december.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

 1. Aan de Voormijnkleintje Sint

  Ik heet Alyt van der Heide
  En wil dolgraag mijn meiden verblijde
  Met kaarten voor het Sintfeest in Plopsaland
  Want met Plopsa en Sint hebben ze een enorme band.

  We zijn nog nooit in Indoor Coevorden geweest.
  Ik weet het zeker dat wordt voor hun een groot feest!